Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсулиOlimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсули1
Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсули
74.00 лв
Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсулиOlimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсули
Всеки който се интересува от редуциране на излишните килограми, или пък търси начин да се зареди с допълнителна енергия, е чувал за Л-карнитин. Ако все още не сте опитали, сега е момента. Вземете L-Carnitine 1500 Extreme на Olimp Laboratories! Този продукт  е едно чудесно допълнение към диетата Ви,  което  Ви осигурява екстремна  доза Л-карнитин.  L-Carnitine 1500 Extreme  е от съществено значение, на първо място за  физически активните хора, или тези, които търсят средство да се отърват  от излишните мазнини, и да поддържат телесното  си тегло на желаното ниво, и дори за  всеки, който иска да подкрепи сърдечно-съдовата си  система, като по този начин да намалява риска от коронарна болест на сърцето или други заболявания на кръвоносната система.

Действие на L-Carnitine 1500 Extreme


 • Превръщане  на излишните мазнини в енергиен обмен, което  допринася за ефективно отслабване
 • Дава енергия и издръжливост
 • Нормализиране на липидния метаболизъм
 • Подкрепя обмяната на веществата
 • Укрепва сърдечния мускул
 • Поддържа имунната система
 • По-бързо и ефикасно абсорбиране

L-Carnitine 1500 Extreme  съдейства за безопасното  изгаряне на мазнините. Л-карнитин е метаболитно звено в транспорта на мазнините в тялото, така че използването на L-Carnitine 1500 Extreme е необходима помощ  за хората, които искат да се отърват от излишните килограми. Л-карнитин  преобразува излишните мазнини в енергия за мускулите Ви, което Ви позволява  да  намалите  разходите на мускулния гликоген – това  има положителен ефект върху растежа и силата на мускулите. Л-карнитин помага за намаляване на умората, а също така потиска  действието на млечната  киселина, получена в мускулите по време на тренировка. В допълнение, Л-карнитин намалява усещането за глад, облекчава умората и осигурява благоприятен  ефект върху сърдечно-съдовата система.

Л-карнитин е важен  за предотвратяване на сърдечни и сърдечно -  съдови заболявания, тъй като   неговият дефицит повишава риска от заболявания като сърдечна аритмия и мускулна слабост. Клиничните проучвания показват, че употребата на хранителни добавки с високо съдържание на Л-карнитин гарантират  правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. L-Carnitine 1500 Extreme е създаден по  уникалната  технология Mega Caps, което  позволява да се поберат  1500 мг чист Л-карнитин  във всяка капсула!  Избирайки L-Carnitine 1500 Extreme, Вие получавате най-доброто съотношение  между качество и цена, за един грам чист Л-карнитин!  L-Carnitine 1500 Extreme намалява мастните депа (чрез увеличаване на транспорта на мазнини), повдига тонуса и издръжливостта по време на тренировка, предпазва от свободни радикали и образуването на нови мазнини.

Начин на употреба : С цел намаляване на подкожните мазнини и тегло - в тренировъчни дни една доза преди тренировка. С цел подкрепа на работата на сърдечно-съдовата система се препоръчва да се приемат 2 дози  на ден между храненията.

Състав:

olimp-l-carnitine-mega-caps-sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсули

 • Производител: Olimp
 • Код на продукта: Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсули
 • Наличност: В наличност
 • 74.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359