Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon SportsARM0531
Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports
39.99 лв
product header
Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon SportsARM053

✔ ОТСЛАБВАЙ, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ: Изгори до 400 калории на час! Уникално проектиран обръч за въртене с диаметър 96 см. и тегло 1000 гр. за по-интензивна фитнес тренировка. Този модел обръч Hula Hoop е по-тежък и по-широк от обикновените обръчи. Активните упражнения с обръч стимулират за по-бързото премахване на излишните мазнини в областта на корема,ханша и бедрата. Всички въртящи движения, които правите с помощта на обръча дават положителни ефекти и върху всички зони на гръбначния стълб, като при редовни упражнения се постига ефективно стягане и оформяне на цялото тяло.

✔ ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ: Специално създаден за максимална загуба на тегло, лесно упражняване, изгаряне на калории и достигане до най-добрата форма в живота ти! Тренирането с обръч Hula Hoop ще те направи отново във форма още преди да разбереш какво се е случило. Въртенето на обръч Hula Hoop е начин за трениране от вълната на бъдещето, която не трябва да пропускаш.  По-големият диаметър на обръча Weight Hoop Ви позволява да го използвате както за упражнения така и за скачане, което гарантира и дава още по-големи резултати при стягане и оформяне на вашата фигура. Обръч Weight Hoop е специално изработен утежнен за по-голямо натоварване и по-бързо смъкване на излишните килограми. Покрит е изцяло със специална пяна за да не чувствате никакъв дискомфорт по време на вашите упражнения.

✔ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВЕН: Активните упражнения с обръч стимулират за по-бързото премахване на излишните мазнини в областта на корема,ханша и бедрата. Всички въртящи движения, които правиш с помощта на обръча дават положителни ефекти и върху всички зони на гръбначния стълб, като при редовни упражнения се постига ефективно стягане и оформяне на цялото тяло. По-големият диаметър на Обръча Weight Hoop ти позволява да го използваш както за упражнения така и за скачане, което гарантира и дава още по-големи резултати при стягане и оформяне на твоята фигура.

✔ ПРИЯТНО МАСАЖИРАНЕ: Специално конструиран за максимум комфорт с премиум пяна, която е лесна за почистване и защитава от микроби. Обръч за въртене Hula Hoop има извит дизайн за масажиране на проблемните зони и по-бързо разбиване на мастните депа. Вътрешното ядро е от здрава утежнена пластмаса, която ще издържи дълго във времето.

ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР ЗА ПРЕНАСЯНЕ: Състои са от 8 части, които лесно може да сглобиш и разглобиш за секунди. Вземи обръча за въртене на плажа, парка, басейн, къмпинг или парти. Идва в удобна кутия, в която да го пренасяш когато пътуваш.

Вземете сега, забавлявайте се, масажирайте се и отслабнете неусетно с този обръч!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

5 Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports
Взех го за подарък на жена ми и остана доволна от него, благодаря :)
5 Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports
Много лесен за сглобяване и разглобяване, приятен за тренировка - препоръчвам!
4 Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports
Отначало ми беше трудно с този 1 кг тежък обръч, но с течение на времето свикнах и започнах да виждам ефекта от използването му.
5 Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports
Страхотен е! Гледах клипове в youtube за този обръч и настина тренировката с него няма как да ти омръзне.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Масажен обръч за въртене Weight Hula Hoop 96 см Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM053
  • Наличност: В наличност
39.99 лв
Бърза поръчка