Biotech Thermo Drine Liquid 500 млBT4711
Biotech Thermo Drine Liquid 500 мл
24.00 лв
Biotech Thermo Drine Liquid 500 млBT471

Biotech Thermo Drine Liquid


Thermo Drine Liquid на Biotech е комплексна хранителна добавка под формата на течност, за по-бързо и пълноценно усвояване. Продукта е създаден за сериозните активно спортуващи хора, за да им помогне да постигнат поставените спортни цели. Една от активните съставки в продукта е Л-карнитин, който осигурява допълнителна енергия, подпомагайки изгарянето на мазнините. Базова съставка във формулата на Thermo Drine Liquid е и холина, който подпомага нормалната обмяна на мазнините и хомоцистеина.

Холин също така поддържа нормалното функциониране на черния дроб. Действието на продукта е допълнено и от съставки, като екстракт от зелен чай, кофеин, таурин, и смес от витамини. Както и останалите продукти на Biotech, така и Thermo Drine Liquid е произведен от безвредни за здравето, специално подбрани съставки. Продукта може да се използва както като средство за отслабване, така и като освежителна и енергийна напитка, поради съдържащите се в него енергийни съставки.

Употреба: 1 доза (10 мл.) се разтваря в 250 мл. вода за да получите енергийна напитка. Приемайте преди и по време на тренировка.

Разфасовка: 500 мл / 50 дози

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Biotech Thermo Drine Liquid 500 мл

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT471
  • Наличност: В наличност
  • 24.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359