Pure Black Fire 120 капсулиPN17241
Pure Black Fire 120 капсули
65.00 лв
product header
Pure Black Fire 120 капсулиPN1724

Pure nutrition Black fire

Black fire е един от най-добрите продукти в световен мащаб за качествено и неповторимо изгаряне на ненужните телесни мазнини. Използвайки го Вие определено можете да „си поиграете с огъня”. Предизвикайте най-смелите Ви очаквания чрез приема на този уникален продукт. Отървете се от нежеланите мазнини бързо и лесно, опожарявайки ги.

Black fire е една ефикасна и ултра мощна термогенна формула. Състои се от микс от 9 съставки, всяка от които действа по различен начин. Приемът два пъти дневно позволява на Black fire да засили Вашия метаболизъм и така да изгорите много повече мазнини в рамките на последващите 8 часа. Комбиниран с мощни тренировки и подходящ диетичен режим този продукт е особено ефективен.

Първият комплекс на продукта е липогеничен. Тук Black fire следва да Ви предостави съставки, които могат да изгорят Вашите мазнини. Една от тях е клинично тествания синефрин, който може да действа по подобен на ефедрина начин, като подтисне Вашия апетит и същевременно ускори метаболизма Ви по неповторим и ефикасен начин.

Black fire съдържа и един мощен невротрансмитер. Той е фенилетиламин хидрохлорид. Счита се, че тази съставка може да подобри Вашето настроение и същевременно да Ви помогне да използвате телесните Ви мазнини за естествено производство на повече енергия, която е нужна на Вашия организъм за всички негови дейности, но най-вече за спортните Ви постижения. Тоест продуктът има възможност да засили директно метаболизма Ви и същевременно да позволи на Вашето тяло да изгаря ненужните мазнини, дори когато то е в покой.

 Вторият микс в Black fire е термогеничен. Основните му съставки са: теобромин, малинови кетони, акация и катехини от зелен чай. Те помагат за многократното увеличаване на термогенезата Ви и така бихте могли да изгорите много повече мазнини.

 Третият микс в Black fire е енергиен. Тук е използван кофеин. Това е един много мощен стимулант, който може да тонизира Вашия организъм и да Ви предостави диуретичен ефект. В продукта е включен и йохимбе в хидрохлоридна форма. Така Black fire е снабден с един ефикасен и много силен термогенен стимулант, благодарение на който тялото Ви може да получи възможност да увеличи своята енергия и издръжливост продължително време. Това е важно за дълготрайните и тежки тренировки, които правите.

Не на последно място Black fire има и наличие на тирозин. Посредством тази активна съставка продуктът може да стимулира енергийните Ви нива и същевременно да Ви помогне да намалите мускулната Ви умора. Особено ефективна е при прекомерна тренировка. Тази съставка може да подобри и Вашия фокус.

Начин на употреба: Black fire се приема 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед на гладно. В никакъв случай не приемайте повече от 2 капсули в доза и повече от 4 капсули на ден. Не е препоръчително да употребявате продукта след 16:00 часа, както и за период по-дълъг от 8 седмици. След една опаковка е желателно да оставите организма Ви да си почине поне 2 седмици.

Разфасовка: 120 капсули / Достатъчен за цели 60 дни!

5 Pure Black Fire 120 капсули
Наистина е много силен. Ако се чудите по какво се разбира пробвайте го и ще усетите как ви идва енергията и стимулът много бързо да го изразходите в тренировки.
5 Pure Black Fire 120 капсули
Много силен фетбърнер, свалих 5 кг за 1 месец тренировки и прием на Pure Black Fire.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Black Fire 120 капсули

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1724
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359