Тренировъчни Фитили Armageddon SportsARM0121
Тренировъчни Фитили Armageddon Sports
8.99 лв
product header
Тренировъчни Фитили Armageddon SportsARM012

✔ ЗА СИГУРНА ТРЕНИРОВКА: Представяме Ви тренировъчните фитили от марката Armageddon Sports. Това е една задължителна част от фитнес екипировката, особено ако имате сериозно отношение към фитнеса. Предназначението на тези тренировъчни фитили е, да намалят риска от травми, напрежението върху китката и разбира се, да осигурят сигурен захват и добро сцепление.

✔ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОВТОРЕНИЯ: С тяхна помощ, Вие ще изпълнявате тежките серии, без страх че тежестта ще се изплъзне от ръцете Ви. Можете да ги използвате при тяга, набирания, гребане с щанга, повдигане на рамене за трапец и други. Повече повторения = мускулен растеж! Перфектни за кросфит, силови тренировки и бодибилдинг.

✔ КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Тренировъчните фитили са произведени от изключително здрав материал и са снабдени със специална подложка за по-голям комфорт. Няма нищо по-важно от това, да се чувствате добре, докато тренирате! Благодарение на допълнителната подложка, Вие ще предпазите ръцете си от ожулване или протриване.

✔ РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ: Дължината на фитилите е 60 см, а широчината е 4 см. Фитилите са уникални, защото можете сигурно и здраво да увиете няколко пъти лоста, за да не го изтървете по време на движението и да се контузите. Да не забравяме и омекотяващата подложка! Тя е 5 мм дебела, 14 см дълга и 4,5 см широка. Достатъчно, за да предпази ръцете Ви от наранявания.


Добави сега в количката си тренировъчни фитили за фитнес Armageddon Sports и започни да вдигаш още по-големи тежести още днес!

или поръчайте на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

5 Тренировъчни Фитили Armageddon Sports
Здрави са и е хубаво, че има омекотяваща част. Като вдигам повече килограми на тягата и фитилите не ми се набиват в китките.
5 Тренировъчни Фитили Armageddon Sports
Доволен съм от фитилите, вършат ми добра работа и са здрави.
4 Тренировъчни Фитили Armageddon Sports
Много добри фитили, с момчетата в залата тренираме с тях
5 Тренировъчни Фитили Armageddon Sports
Най-добрата марка!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Тренировъчни Фитили Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM012
  • Наличност: В наличност
8.99 лв
Бърза поръчка