Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon SportsARM0861
Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports
69.99 лв
product header
Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon SportsARM086

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО ! ! !

Нашият най-нов продукт, който задължително трябва да имате!

Той ще Ви помогне да направите тялото, което така отдавна желаете да имате!

Спестете време и пари от другите безсмислени продукти, които не работят!

Направете големи и напомпани мускули и ще видите резултатите в огледалото още с първата тренировка!

Да караме направо!

Бицепсите Ви не искат да растат? Без значение колко дълго и тежко тренирате – няма промяна? Не искате да прекарате дори и месец повече в залата, без да виждате сериозни резултати?

Ето го и липсващото парче от пъзела! На път сме да Ви кажем тайна, която ще промени начина Ви на трениране и ще усетите невероятни и бързи резултати.

Както вече знаете, всеки проблем си има решение и понякога то е толкова просто и гениално. Това умопомрачаващо решение, което имаме за Вас се нарича „ленти за ограничаване на кръвния поток“.

Просто ги затегнете на ръцете или краката си и се пригответе за най-лудата и напомпваща тренировка, която сте имали до сега!

За какво точно служат тези ленти?

Вдъхновени от техниката на Каацу с тренировъчни ленти(видеото по-долу), ние изработихме най-доброто за Вас от най-добрите! В комбинация с нискоинтензивни упражнения, като тези с ластици, можете да постигнете мускулна хипертрофия (увеличаване обема на мускулите), повече сила и повече издръжливост.

Ограничаването на кръвния поток става, като пристегнете горната част на крайник с помощта на BFR колан. Идеята е не да се спре изцяло кръвоснабдяването, а да се забави скоростта на движението на кръвта. Това се прави с цел – кръвта да остане за по-дълго време в натоварените мускули.

Измислени са наистина много хитро. Вижте защо!

Просто казано, лентите пускат по-големия поток от кръв (от артериите) да навлезе в мускулите Ви, а този поток който се връща към сърцето(от вените) се ограничава и става по-бавно. Именно така крайникът Ви се пълни с повече кръв, което пък води до много по-добро напомпване.

Подходящи ли са за Вас?

Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали. Без значение от Вашия пол, години или опит в залата, можете да ги използвате и да помогнете на мускулите Ви да пораснат по-бързо. Може би се питате „Как пък това парче ластик ще ми помогне да имам здрави и големи ръце?!“

Имаме отговор на Вашия въпрос, но ще трябва да продължите да четете, за да се уверите!

Нека първо да видим няколко изследвания за тренировките с ленти за ограничаване на кръвния поток и ще се върнем към въпроса Ви веднага. Тук можете да намерите и прочетете много информация за тях. Те са безопасни както за Вас, така и за тялото Ви, единствено ще навредят на гардероба Ви, защото скоро няма да Ви стават дрехите.

Пригответе се за големи мускули, повече сила и учудващи резултати!

Вярвате ли или не… Проучване разкрива голям ефект от тези тренировки върху растежния хормон, което допринася за значително повишаване на силата и мускулния растеж. Повече за проучването прочетете тук.

Пълна трансформация на тялото с нашият ALL-IN-ONE продукт! Всичко, от което имате нужда, за да влезете в добра форма за по-кратко време!

„Как пък това парче ластик ще ми помогне да имам здрави и големи ръце?!“ Сигурни сме вече, че знаете отговора на този въпрос!

Не Ви е достатъчно?

Ние сме едни от първите на българския пазар с този нов и революционен продукт и Ви представяме следните му предимства:

ЕФЕКТИВНИ, ЗДРАВИ И УДОБНИ: Благодарение на мекия си и комфортен материал, те са специално изработени да предпазват кожата Ви от протриване и нараняване. Най-добро приложение намират в упражненията, при които имате повече контрол(с ластици или по-леки тежести).

Така кръвният поток към мускулите Ви ще бъде по-добър и дори с по-леки тренировки Вие ще можете да уголемите Вашите размери на мускулите. Просто изпълнявайте движенията прецизно и бавно – със сигурност ще усетите разликата.

ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Ако искате нов и алтернативен начин на трениране, то трябва да ги опитате! Просто използвайте инструкциите от снимката „Как се използват“ и с 4 лесни стъпки ще сте готови за това приключение! И на всичкото отгоре нямате нужда от висше образование, за да го направите.

Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports 4

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ: Както знаете Armageddon Sports винаги мисли за Вас и Вашето удобство. Комплектът включва:

2 х Ленти за крака с ширина 5 см и дължина 100 см
2 х Ленти за ръце с ширина 3 см и дължина 60 см
1 х Стилна и удобна чантичка за пренасяне

Още предимства от ползването им:

- повече кислород за мускулите Ви
- стимулират протеиновия синтез
- повишават растежния хормон
- растеж на мускулните клетки

НАМИРАТ ПРИЛОЖЕНИЕ И ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ: Спомагат за правилното кръвообращение и оказват много добър ефект върху хората със сърдечни проблеми. Ластиците се използват и като средство за рехабилитация в големите медицински центрове. Прочетете повече тук. Също се използват за тренировки по американски футбол, футбол, баскетбол, волейбол и много други спортове – предимно за повече издръжливост и по-добри резултати.

Както вече вметнахме, като ги използвате, нямате нужда от големи тежести за постигането на добро напомпване. Точно с тази цел ги използват и хора, които са претърпели травма и се възстановяват от нея. Ако все пак се съмнявате, можете да се обърнете към наш консултант.

Тренировки с ластик за ограничaване на потока от кръв

Може да Ви звучи опасно или нещо ненормално, но изследвания доказват, че те са напълно безопасни за тялото Ви, вижте тук. Стига разбира се да НЕ ги стегнете, докато Ви посинее ръката от недостиг на кръв. Не си мислете, че колкото повече ги стягате, толкова по-добре. Трябва да внимавате и стягането да бъде умерено, без да усещате болка или дискомфорт по време на серията.

Коя е най-страхотната част?

Всички напреднали са изпитвали чувството на парене и нечовешко напомпване, като са правили повторения до отказ. А хубавото при тази тренировка с ластици за пристягане е, че нямате нужда от много повторения, нито от много килограми, за да постигнете същия ефект.

Най-добрият и ефективен начин за използване

За да извлечете максималното от ластичните ленти BFR Ви препоръчваме да ги включите в последните си 2-3 упражнения за оформяне на дадена мускулна група. Също така, не е проблем да се включат и в базови упражнения. Сериите се изпълняват със значително по-леко тегло, за разлика от обикновените.

Използват се от 20 до 40% от максимума, който можете да вдигнете, като повторенията се увеличават и за да Ви стане по-ясно, ще Ви дадем пример и нека упражнението бъде бицепсово сгъване с щанга, като можете да го изпълните по следния начин:

- Първа серия: 30 повторения с 1 минута почивка
- Втора серия: 15 повторения с 1 минута почивка
- Трета серия: 15 повторения с 1 минута почивка
- Четвърта серия (ако са Ви останали сили за нея): 10 повторения

След това отпускате лентата, взимате си дъх за 1-2 минути и правите следващото Ви упражнение по програма.

Blood Flow Restriction тепърва ще започне да се използва в залите, защото след това обстойно описание, хората ще знаят че то работи и е време да го изпитат! Бъдете първи във Вашата зала!

Представете си, че ги имате. Отивате в залата и тренирате нормално, НО забелязвате ГОЛЯМА промяна в тялото Ви още след първите една-две серии. Чувствате мускулите си напомпани, твърди и вените са Ви изпъкнали, като пътна карта. Ръцете и краката Ви са пълни с кръв и виждате резултата, който винаги сте искали да видите!

Не чакайте повече!

Пуснете си поръчка онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799.
Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports 6

Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports 5

5 Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports
Използвам ги от 1 месец, позачетох се и аз в изследванията, защото не вярвах много в тях, но вършат работа и имам разлика от 43 на 44.5 см в бицепса.
5 Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports
Подкрепям мнението на Радостин. Доволен съм от лентите :)
5 Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports
Отначало бях песимистично настроен за тези ленти, но след като прочетох малко повече за тях от изследванията, реших да ги поръчам и ето ме след 1 месец използване - 2 см по-големи ръце :) Препоръчвам ги!
5 Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports
Живял съм в Америка и там за пръв път ползвах такъв тип аксесоар - Blood Flow Restriction Bands (BFR). Когато ги използваш напомпването е брутално, не може да се сравни с нищо друго досега. Радвам се, че сте ги внесли в БГ за да мога най-после да си закупя.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Еластични ленти за ограничаване на кръвния поток Blood Flow Restriction Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM086
  • Наличност: В наличност
69.99 лв
Бърза поръчка