Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon SportsARM0871
Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports
49.99 лв
product header
Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon SportsARM087

Нямате достатъчно сила в ръцете си? Каквото и да правите, ръцете Ви са малки?

Трудно Ви е да правите набирания? Предмишниците Ви са слаби? Захватът Ви е слаб?

Всички знаем колко е гадно това... За това можем да Ви предложим точното решение на проблема!

Много хора вече го направиха, СЕГА е Ваш ред да изградите ГОЛЕМИ и СИЛНИ ръце!

Какво точно са тези ръкохватки Thick & Fat Grips

Перфектният заместител на дебелия лост! Често са използвани от професионални бодибилдъри (като Фил Хийт, Джей Кътлър) и фитнес треньори, благодарение на тяхното качество да градят сила и мускула с всяка Ваша тренировка. Също ще Ви помогнат и с заякването слабите мускули от горната част на тялото Ви.

В залата, която тренирате нямате от по-дебелите щанги? Бързо ги вземете сега, за да имате преносимата им версия, където и да отидете. Сложете ги в тренировъчния си комплект и сте готови да взривите залата!

Можете да усъвършенствате захвата и ръцете си на едно съвсем високо ниво! С нашият невероятен аксесоар атлети, като Вас ще могат да постигнат много и да усетят резултата още след първото използване.

Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports 3

Защо да използваме ръкохватките вместо фитнес ръкавици

Всички използваме ръкавици за фитнес по една или друга причина. Главните са, за да не се докосваме до потта и мизерията, която се е впила в машините и да запазите ръцете си чисти и без пришки. Така че мъже бъдете добри с приятелката си и моля използвайте универсалните ни ръкохватки. Едва ли момичето Ви харесва да я докосвате с твърдите Ви длани, причинени от тежките тренировки.

Първо – предпазват ръцете, а второ – изграждат сила и мускули в ръцете Ви за цял живот... Това е НЕВЕРОЯТНО, не мислите ли?!

Когато увеличите дебелината на лоста се включват повече работещи мускули, което води към по-добри физически резултати. Ще имате по здрав захват, а това е качеството, което трябва да имате, ако искате да правите повече набирания (базово и най-важното упражнение за изграждане на голям гръб).

Още ще Ви помогне да изпълнявате и мъртва тяга с повече килограми и да изградите една здрава и солидна горна част на тялото.

Те наистина работят!

Благодарение на точните размери и страхотен дизайн, вашата тренировка ще бъде незабравима! Ръкохватките Thick & Fat Grips са добре познати от дълго време, но трябва да знаете нещо преди да започнете да ги използвате.

* Не ги добавяйте към всяко едно Ваше упражнение от тренировката, защото ще бъде твърде много за тялото Ви да поеме цялото натоварване на ставите и може да Ви заболят някои части от тялото, което не е желателно. Все пак отивате да изградите хубаво тяло, а не да се осакатявате.

Ако ги използвате на лежанката ще имате предимства, като повече баланс в ръцете и ще можете да изпълнявате движението много по прецизно и чисто. Всичко това води до по-добро напомпване на мускулите и ГОЛЕМИ резултати.

Най-често биват използвани в упражнения за бицепс и трицепс, където те имат и най-добро представяне. Ако си измерите обиколката на предмишницата преди да започнете да тренирате с тях, само за 2 седмици ще видите разлика в сантиметрите. И не само, но останалото ще го видите сами.

Кой може да ги използва?

Предназначени са за всеки, който иска да подобри визията си, да покачи мускулна маса и силата си. Те са точно това, от което се нуждаете сега! Могат да се използват на лостове за набирания, щанги, дъмбели, въже за трицепс и на още други места. Ще паснат перфектно!

На вниманието на всички занимаващи се с Crossfit! Това е продукта, който ТРЯБВА да имате, ако искате да сте напълно функционален по време на тренировката Ви. Ще имате повече сила и издръжливост от всякога! Повечето упражнения изискват здрава предмишница, а Вие ако нямате такава, по-добре ги вземете още сега!

Подгответе се за нещо ново!


ВИСОКО КАЧЕСТВО И НЕПЛЪЗГАЩ СЕ МАТЕРИАЛ: Благодарение на 100% износоустойчив силикон, ръкохватките ще издържат на всяка Ваша екстремна тренировка без да се скъсат. Имат накатка на „Х“, която допълнително предотвратява изплъзването им от ръката Ви.

ПРЕВЪРНЕТЕ ОБИКНОВЕНИЯ ЛОСТ В ПО-ПЛЪТЕН: Повишете мускулната активация само с увеличаването на дебелината на лоста. Направете ГОЛЕМИ и ТВЪРДИ МУСКУЛИ, което ще бъде последвано и от ПОВЕЧЕ СИЛА. Изградете големи предмишници и бицепси!

СДОБИЙТЕ СЕ СЪС СИЛЕН ЗАХВАТ: Да, ние ще Ви помогнем с това! Armageddon Sports е марка, която винаги се е старала да предложи най-доброто на клиентите си и ето го резултата. С този продукт ние получаваме хиляди задоволени спортисти, като професионални бодибилдъри, ММА бойци, баскетболисти и други атлети по цял свят!

ТРЕНИРАЙ, КАТО ЗВЯР: Спестете време и пари от останалите евтини копия на продукта. Правилните размери и функционалност по време на тренировката ще накарат ръцете Ви да парят и да растат с всяка изминала серия. Вижте разликата в огледалото след първата тренировка!

ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Просто ги сложете на който и да е дъмбел, щанга, кабел или лост. С голямата си гъвкавост Вие можете да ги поставите за по-малко от 10 секунди и вече сте готови за екстремната тренировка, която ще изгради мускулите Ви.

Не чакайте повече, ръцете Ви нямат търпение да ги изпробват!

Пуснете си поръчката онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799.

5 Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports
Не бях правил досега упражненията си с такъв дебел хват, но има много добър ефект. Препоръчвам ги!
5 Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports
Вършат чудна работа, заслужава си да ги опитате!
4 Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports
Взех си ги преди около месец и усещам разликата в захвата си, доволен съм от продукта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM087
  • Наличност: В наличност
49.99 лв
Бърза поръчка