Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon SportsARM0091
Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
24.99 лв
product header
Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon SportsARM009

✔ ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА: Коремната област е една от най-проблемните, когато става дума за редуциране на мазнините. Запознайте се с неопреновия сауна колан за отслабване на марката Armageddon Sports. Този колан прилепва около Вашата коремна област и спомага за намаляването на нейната обиколка. Това е възможно, тъй като колана предизвиква обилно изпотяване в тази част. Ето защо, когато носите колана, Вие ще изразходвате значително повече калории и ще горите излишните мазнини.

✔ ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ: Сауна коланът не позволява топлината да напуска тялото Ви - тя се акумулира и загрява непрекъснато коремната област, докато Вие тренирате. С помощта на този колан, всички упражнения насочени за тренировка на коремната област ще станат много по-ефективни и ще видите по-бърз резултат. Независимо какви упражнения правите, не се притеснявайте от изхлузване на колана, той е закрепен здраво за Вас и си върши работата, докато Вие се наслаждавате на тренировката си.

✔ БЪРЗ И ТРАЕН ЕФЕКТ: С нашият термо колан и всеотдайност от Ваша страна, Ви гарантираме, че ще постигнете напълно удовлетворяващ ефект! Ефект, който е траен! И не говорим само за отслабване, а и за заздравяване на Вашата средна част на тялото, от което идват и още допълнителни ползи, като това, да сте по-балансирани и да имате по-изправена стойка.

✔ УДОБЕН, ЛЕК И УНИВЕРСАЛЕН: Коланът за отслабване е изработен от неопрен и се закопчава с велкро. Размерът е универсален и разтегателен, пасва и на мъже и на жени. Ширината му е 20 см, а дължината 120 см. Направен е да Ви бъде удобно, докато тренирате и почти да не го усещате, за да не Ви пречи на движенията и да се съсредоточите в движенията си.

✔ ПО-ДОБРО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: Благодарение на материята и топлината, която събира тя, Вие ще облекчите мускулните болки, ще се възстановите по-бързо от мускулната треска и ще подобрите производителността си. Ще държи коремните Ви мускули и кръста стабилни и ще повиши кръвния поток в тези области за по-добър ефект. 

✔ ИЗДРЪЖЛИВОСТ: Специално изработен да издържи на много дълги и тежки тренировки, без да се скъса! Вие само трябва да го закупите и да поработите над физиката си. Опитайте и ще видите, че ще останете доволни от нашият продукт! Бъдете готови за летният сезон с помощта на Неопреновият сауна колан за отслабане на Armageddon Sports! 

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛЕФОН:  0888 880 352 или 0896 790 799

Снимки:

Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports 1

Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports 2

Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports 3

Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports

ARM009 1ARM009 2ARM009 3

5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Слагам колана на корема си преди да вляза в залата и правя цяла тренировка с него, много добър ефект се получава и отделям голямо количество пот.
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Браво на Armageddon Sports, вчера го поръчах и дойде днес сутринта, материята изглежда качествена и здрава.
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Взех колана и го използвам по време на тренировка, доста пот се излива от мен и мисля че работи много добре колана.
4 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Талията ми е точно 120 см и продукта пасва идеално, все едно е направен точно за мен.
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Взех си промоцията която е комлект със сауна костюмът на същата марка - доволна съм, има ефект!
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Отначало бях скептично настроена - както към всичко ново и широко рекламирано, НО при мен ефект има и то доста добър. Корема ми видимо намаля, някои от колегите в работа ми правят комплименти, нося го не само като тренирам и а и в офиса, тъй като седя на бюро и нямам много движение. Струва си! Мисля да пробвам и сауна костюма на същата марка.
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Здравейте, това е неопреновият колан с най-голяма дължина от 120 см. Разтеглив е, така че евентуално може да обхване корем с талия до 130 см.
5 Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports
Поголеми размери няматели
Напишете отзив
    Лош           Добър

Неопренов сауна колан Deluxe Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM009
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка