Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon SportsARM0991
Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon Sports
24.99 лв 28.99 лв
product header
-14% Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon SportsARM099

НЯМА НУЖДА ДА ТЪРСИТЕ ПОВЕЧЕ – ТОВА СА АКСЕСОАРИТЕ, ОТ КОИТО ИМАТЕ НУЖДА! Използвали ли сте накитници и фитили досега? Намирали ли сте ги за неудобни и безполезни? Не, не, не... Забравете за това! С нашите продукти, Вие винаги получавате ТОЧНО това, от което се нуждаете. Променете тренировката си към добро! Без повече болки в китките и дланите! Със здравите използвани материали и шевове – бъдете сигурни, че ще Ви изкарат много време и няма да Ви предадат!

ИЗДРЪЖЛИВ И КОМФОРТЕН КОМПЛЕКТ: Най-добрата част на фитилите за щанга/дъмбели е това, че имат добавена мека подложка, която ги прави наистина уникални. Еластичните накитници от друга страна – не могат да Ви дадат нищо по-малко от страхотно преживяване и удовлетворение. Не се замисляйте изобщо да опитате този комплект – той напълно ще промени начинът Ви на мислене за тези два невероятни продукта. Ако за първи път използвате този тип аксесоари за упражненията Ви, няма и да искате да опитвате други, защото ще имате най-доброто!

ИЗПОЛЗВАМЕ САМО ЕКСТРЕМНО ЗДРАВИ МАТЕРИАЛИ: Вече десетилетие в тази област, ние знаем какво и как да го използваме, за да направим едни по рода си фитнес аксесоари. Нашите фитили за тренировка и накитници за фитнес/кросфит имат много предимства, а когато са комбинирани заедно, те могат да Ви помогнат значително! Ще Ви помогнат да натрупате повече самочувствие и да постигнете резултати, който сте искали от много време. Да имате здрав захват и стегнати китки – това може да Ви избута на следващото ниво!

ПРОМЕНЯЩИ ИГРАТА ФИТИЛИ И НАКИТНИЦИ: Вие заслужавате качество и ние сме готови да Ви го дадем! С нашият сет от аксесоари, Вие можете да постигнете целите си много по-лесно и с лекота. Двата продукта могат да Ви дадат добър старт в производителността и да Ви помогнат да подобрите личните си рекорди. Най-добрата част е, че можете да ги вземете с Вас, където и да отидете. Заедно са в удобна торбичка, която не заема място в багажа Ви.

ДОБАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОВТОРЕНИЯ В ТРЕНИРОВКАТА СИ: Използвайки нашите аксесоари, Вие можете да сте сигурни, че сте напълно защитени и сигурни. Силата със сигурност ще Ви дойде и ще усетите как ще можете да добавите още 2-3 повторения към всяко упражнение. Следователно – това ще доведе до повече кръв в мускулите Ви и напомпване. Използвайте ги често и ще усетите как се подобрява издръжливостта Ви с всяка изминала тренировка. Не чакайте повече и вземете сега най-добрия шанс да се развиете!

комплект фитили за фитнес и накитници

5 Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon Sports
Много здраво държат китката тези накитници, от фитилите също съм доволен защото имат омекотена подложка и не ми обиват както други които съм ползвал преди това.
5 Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon Sports
Супер е комплекта, спестих и пари като поръчах двата продукта наведнъж.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Комплект Фитили и Накитници за Фитнес Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM099
  • Наличност: В наличност
28.99 лв
24.99 лв
Бърза поръчка