Накитници с Метална Кука Armageddon SportsARM0111
Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
39.99 лв
product header
Накитници с Метална Кука Armageddon SportsARM011

Писнало ли Ви е от пришки и болезнени мехури, които Ви пречат да тренирате ефективно?

Познаваш ли чувството как си наредил 150 кг+ на лоста за мъртвата тяга и си целеустремен този път да ги вдигнеш наистина? Хващаш здраво лоста, заставаш в стойка, започваш да вдигаш с всичка сила и по средата на движението захватът на пръстите ти не издържа - те се разтварят и лоста пада. Край. Поредният неуспешен опит.

Е, това нямаше да се случи ако беше използвал куките с накитници на Armageddon Sports. Накитници с Метална Кука на марката Armageddon Sports са твоето ЛЕСНО, ЕВТИНО И ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ! Забрави за всички охлузвания по ръцете и се наслади на тренировката!

Куките с накитници са 300% ПО-ЕФЕКТИВНИ от обикновените фитили. Създадени, за да подобрят твоите резултати, за да може да постигнеш твоите така желани рекорди на мъртва тяга.

И не само!

Случвало ли Ви се е да изпитвате болка в ръцете по време на изпълнението на някое дърпащо упражнение, а имате още сила в гърба и спирате да правите, защото ще изпуснете щангата?

Това се е случило заради контузия или болезнени пришки? Независимо от случая, накитниците с метални куки със сигурност ще Ви помогнат да направите повече повторения и да изцедите до край силата си и в гърба. Така ще постигнете по-добро напомпване и значително покачване на мускулната маса и сила.

Нашите Накитници с Метална Кука Armageddon Sports са идеални за всякакви дърпащи упражнения, като:

 • Лодка
 • Хамър
 • Гребане
 • Набирания
 • Мъртва тяга
 • Хеликоптер (за рамо) и много други

Често ръцете/предмишниците ни не издържат на големи тежести и захвата ни не позволява да направим добра и тежка тренировка за гръб. Но сега нещата седят по различен начин, тъй като куките ще премахнат голяма част от тежестта падаща върху ръцете Ви и ще я насочи право към гърба за по-добро напомпване и изолиране на мускула.

Доведи тренировката си до следващото ниво

Те ще предпазят ръцете ти много по-добре от обикновените фитнес ръкавици. Повече никога няма да имаш болезнени мазоли или пришки. Ръцете ти ще останат след тренировката така, както са били и преди това. По този начин ще можеш да се възстановиш правилно и да се завърнеш в залата по-силен от всякога само след няколко дни.

Накитниците с метални куки са способни да те предпазят от контузии, навяхвания и да освободят напрежението в китките. Могат да се използват във всяко едно дърпащо упражнение за гръб, като мъртва тяга, набирания, гребане и др.

 • Здрави и комфортни
 • Сигурни и издръжливи
 • Предпазват от контузии
 • Лесни за използване и съхранение
 • Помагат Ви да вдигате повече килограми, което води до повече мускули

Друго предимство, от което можете да се възползвате е това, че можете да се закачите за лост и да се отпуснете, за да се разпънат добре мускулите Ви или така казано – да направите стречинг. Той помага на мускулите да се отпуснат и да се възстановят по-бързо след тренировка.

Избирайки продуктите на „Armageddon Sports“ вие си осигурявате качеството и надеждността на една от водещите марки в областта на спортните стоки и фитнес аксесоари.

С КАКВО НАКИТНИЦИТЕ С КУКИ СА ПО-ДОБРИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ФИТИЛИ?

Когато вече нямате сила в ръцете да издържите още няколко повторения и не можете да се напомпите добре, идва време за избор между фитилите или накитници с куки.

Разликата при тях е, че накитниците с куки могат да поемат по-голяма част от тежестта, тъй като самата кука е изработена от стомана и е добре зашита за накитника, което позволява да отпуснете цялата тежест на нея.

Другото предимство на куките е, че Ви отнемат значително по-малко време за използване, отколкото да увивате фитилите около щангата или уреда, който сте решили да ползвате. Иначе казано, и фитилите и накитниците ще Ви помогнат да фиксирате движенията си и изолирате мускула, който тренирате.

Просто куките имат повече удобство от фитилите.

Ръцете Ви се изпотяват и Ви се изплъзват щангите?

С помощта на накитниците с куки, ще забравите за този проблем. Те ще подобрят захвата Ви по време на тренировка и са едни от най-използваните фитнес аксесоари. С тях ще предотвратите всяко изплъзване на машина, дъмбел, щанга или каквото и да хванете, няма да ви се изплъзне от ръцете, докато не го пуснете Вие.

 • Засилват захвата
 • Предпазват от контузии
 • Дават комфорт по време на тренировка
 • Помагат Ви да вдигате повече килограми
 • Предотвратяват появата на болезнени пришки

 НАЙ-ДОБРИЯТ АКСЕСОАР: Представяме Ви накитниците с метална кука на марката Armageddon Sports, съчетаващи здрава стоманена кука, с оптимална подкрепа за китките. Куката е изработена от висококачествена стомана, която е максимално устойчива срещу наранявания и издържа силно натоварване.

➡️ ПОДОБРИ ВСИЧКО В ТРЕНИРОВКАТА СИ: С тези накитници можете значително да подобрите захвата си. Предназначени са за тежки упражнения, набирания, различни упражнения с лост, за бедрата, гърба и корема. Куката се закрепя за ръката чрез изключително здрав материал, който понася голямо натоварване.

За кого са подходящи накитниците с метална кука?

Ако сте сериозен с тренировките си и вдигате големи тежести, то най-вероятно имате пришки и то болезнени, които не Ви позволяват да използвате пълния си потенциал и да вдигате повече тежести. Подходящи и перфектни са, както за начинаещи, така и за напреднали.

Подходящи са за всеки, който иска да:

 • Постави нови рекорди в залата
 • Вдигне максималната си тежест
 • Се отърве от болезнените пришки
 • Има една незабравима и комфортна тренировка
 • Подобри захвата си и да се предпази от контузия
 • Се напомпа в пъти повече, отколкото без този вид аксесоар

Хубаво е да пазим ръцете си по всяко време, тъй като често ги използваме в ежедневието си и е хубаво да са здрави и чисти. Те ще предпазят добре както пръстите, така дланите и китките Ви едновременно.

В онлайн магазин FitnesHrani.com ще откриете висококачествени спортни и фитнес аскесоари на страхотни цени на най-различни световноизвестни марки, каквато е и “Armageddon Sports”.

✅ ИЗДРЪЖЛИВОСТ И КОМФОРТ: Издръжливост не само на куките с накитници, а и Вие ще станете по-издръжливи! Използвате ли ги ежедневно в тренировките си, гарантирано ще видите разлика в самите Вас! Те са изключително удобни и почти няма да ги усещате, че са нас Вас! Уверете се сами!

Какво са пришките и как да се предпазим от тях?

Пришките са твърдо парче кожа, което е предизвикано от продължително притискане на лоста към кожата. В старанието си да не изпуснете щангата или тежестта, Вие стискате колкото можете и така ви се премазва кожата. Атлетите и като цяло трениращите, често имат пришки по ръцете си, като в някои случаи са болезнени и водят до дискомфорт, както по време на тренировка, така и извън залата.

Знаете ли,че отнема повече 1 седмица, за да ви задравее пришката? За това време подсъзнателно или не, Вие намалявате интензитета, с който тренирате, за да предпазите ръцете си. Това със сигурност се отразява и на вашите резултати!

За да се предпазите, имате нужда от висококачествени фитнес аксесоари, каквито са и на марката Armageddon Sports. Създадени са от естествена кожа, което допринася за повече якост и издръжливост. След продължително използване на фитнес накитниците, ще видите как пришките Ви се изглаждат и постепенно изчезват.

➡️ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ:

В: Имам малки ръце, ще ми паснат ли добре?

О: Да. Удобни са за използване както за мъже, така и за жени, тъй като са регулируеми, а куката пасва добре на всяка големина на ръката. Универсални са.

 

В: На всички лостове ли ще паснат в залата?

О: Да. Те са специално изработени и имат кривка, която ще обхване всеки лост, за да изпълнявате упражненията си без проблем.

 

В: Смятам да ги използвам за 200+ килограма, ще издържат ли толкова?

О: Нашите куки издържат тежест малко по-голяма от 250 кг, което смятаме е достатъчно, за да подобрите собствения си рекорд на мъртвата тяга.

 

В: Ще ми помогнат ли за други упражнения, както и за мъртва тяга?

О: Те значително подобряват захвата, благодарение на което ще можете да изпълните повече повторения, да използвате повече килограми и да се натоварите по-добре.

 

В: Мога ли да ги използвам на лежанката или за бицепс?

О: Не са подходящи за бутащи упражнения, а за дърпащи, като гребане, мъртва тяга, лодка, хамър, набирания, упражнения за трапец и др.

 

Ако досега нещо Ви е спирало да постигнете желаните резултати в залата, то вече нямате извинение, защото накитниците с куки са това, което ще Ви помогне да постигнете резултатите.

За да имате по-продуктивни и предизвикателни тренировки, то трябва да използвате продукт, който ще Ви помогне в това. Увеличете тежестта и не се притеснявайте повече за вашият хват!

ФАКТ: Увеличението на тежестта за упражнения сред нашите клиенти е с 30% ПОВЕЧЕ, като използват куките с накитници!

Защо да поръчате този продукт от FitnesHrani.com

Избирайки онлайн магазина за спортни стоки и фитнес аксесоари FitnesHrani.com, вие ще си осигурите 100% оригинален продукт на страхотна цена и ще го получите с бърза доставка.

В случай че продуктът, който сте избрали, надвишава 40 лева, доставката ви ще бъде напълно безплатна.

Ние гарантираме едни от най-ниските цени на пазара, а това е лесно проверимо – може да разгледате останалите магазини и да сравните.

Едно от основните ни предимства, с които се гордеем, е клиентското обслужване. Ако имате въпроси свързани с хранителните добавки или с личния ви тренировъчен процес, нашите консултанти са насреща, за да ви отговорят и да ви помогнат по най-добрия възможен начин.

Неслучайно ви предоставяме, освен полезно описание на продукта, също и секция с отзиви, където може да видите мненията на нашите доволни клиенти, както и съветите, които сме дали на най-различни запитвания – така ще може да си отговорите на някои от въпросите, ако вече са били задавани.

Осигурете си висококачествени аксесоари за фитнес на наистина добри цени, като поръчате от онлайн магазина на „FitnesHrani“.

ЗАКУПЕТЕ НАКТИНИЦИ С КУКИ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА ТЕЖКИ ТРЕНИРОВКИ!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
Подрепям останалите мнения и препоръчвам!
5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
Направо забравям вече за фитилите! Много съм доволен!
5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
Наистина са по-добри от фитилите. Препоръчвам!
5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
Добри са куките, първата тренировка ми беше малко неудобно, но свикнах и сега ми вършат супер работа.
5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
Куките пасват на всеки лост във фитнеса, където тренирам и ги използвам почти всеки ден, като ми осигуряват добра стабилност на захвата.
5 Накитници с Метална Кука Armageddon Sports
10 пъти по-добри от обикновените фитили!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Накитници с Метална Кука Armageddon Sports

 • Производител: Armageddon Sports
 • Код на продукта: ARM011
 • Наличност: В наличност
39.99 лв
Бърза поръчка