Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports ARM0171
Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports
17.99 лв
product header
Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports ARM017

✔ КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ: Представяме Ви висококачествените, модерни Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports без накитник и с половин пръсти. Те са перфектен фитнес аксесоар за всеки трениращ, защото осигуряват защита на ръцете и сигурност по време на тренировката. Изработени са от естесвена кожа и по специална технология, която отвежда влагата навън, и не изпотява ръцете.

Вижте още:

✔ УНИСЕКС: Ръкавиците са подходящи за всеки! Те са с най-високо качество и гарантират дългото им използване! Те са направени без накитници, специално за хора, които не желаят да им стяга около китката и да си пазят ръцете от мръсотията или наранявания.

✔ ПО-ДОБЪР ЗАХВАТ: Използвате ли тези ръкавици, Вашият захват ще стане по-добър, ще можете да направите повече повторения, без да нараните ръцете си. Което допринася и за по-добри тренировки и по-здраво тяло. Подплатата е достатъчно дебела, за да предпази ръцете Ви от образуване на пришки и други неприятни образувания по ръцете.

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Размери: S, M, L, XL

Обиколка на дланта (см.)

17.5 – 19

19 – 20.5

20.5 – 21.6

21.6 -  24

Размери

S

M

L

XL

 
За да намерите подходящият за Вас размер, измерете обиколката на дланта в най-широката част (без палеца). Ако сте на границата на два размера, изберете по-големият размер.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СЛЕДВАЩАТА ВИ ТРЕНИРОВКА!
ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

Снимки:

ARM017-2ARM017-3ARM017-4ARM017-ZAGLAVNA

5 Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports
За мен ръкавиците са много удобни и вършат чудесна работа. Предпочитам този модел защото мо е по-удобно да е без накитник.
5 Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports
Добри ръкавици и са на добра цена.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес Ръкавици Uni Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM017
  • Наличност: В наличност
17.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка