Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports ARM0281
Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports
19.99 лв
product header
Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports ARM028

✔ ВАШИЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ВЪВ ФИТНЕСА: Фитнес Ръкавиците Red Lux Armageddon Sports се отличават с най-високо качество и осигуряват максимална сигурност и комфорт по време на тренировка. Разполагат с двойна кожа на дланта, за оптимална защита от мазоли и охлузвания. Високото качество на материалите и двойния шев, гарантират дълъг живот на ръкавиците.

✔ КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Ръкавиците са произведени от естествена качествена кожа и разполагат със специални накитници, за още по-сигурно прилепване към ръцете. За тях е характерна уникална патентована система, благодарение на която ръкавиците се свалят бързо и лесно.

✔ ПО-ДОБЪР ЗАХВАТ: Използвате ли тези ръкавици, Вашият захват ще стане по-добър, ще можете да направите повече повторения, без да нараните ръцете си. Което допринася и за по-добри тренировки и по-здраво тяло. Подплатата е достатъчно дебела, за да предпази ръцете Ви от образуване на пришки и други неприятни образувания по ръцете.

✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Ръкавиците са стилни и модерни, с тях не само че можете да направите по-добра тренировка, но и ще изглеждате добре! Ще заобичате тренировките с тях и няма да искате да ги сваляте, ще виждате и промяна в тялото Ви, защото ще увеличите повторенията си! Удобството да се чувствате добре зависи от Вас, а ръкавиците Ви го осигуряват!

✔ ДВОЙНО ЗАКОПЧАВАНЕ: Ръкавиците са снабдени с накитници с ширина 5 см и 35 см дължина, които оказват регулируем и умерен натиск на китките, за максимална опора и стабилност по време на Вашата тренировка. За много хора, ръкавиците с накитници са най-добрата екипировка в залата, те са изключителни, защото не позволяват на тежестта да се изплъзне от ръцете Ви! Това предимство търсят много хора и избират точно този вид ръкавици! 

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Фитнес Ръкавиците Red Lux Armageddon Sports се предлагат в размери S,M,L,XL.

Обиколка на дланта (см.)

18 – 21

21 – 23

23 – 25

24 -  26

Размери

S

M

L

XL


За да намерите подходящият за Вас размер, измерете обиколката на дланта в най-широката част (без палеца). Ако сте на границата на два размера, изберете по-големият размер.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СЛЕДВАЩАТА ВИ ТРЕНИРОВКА!

ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

Снимки:

Red Lux 1Red Lux 2Red Lux 3

5 Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports
Много са удобни и изглеждат супер, браво!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес Ръкавици Red Lux Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM028
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка