Гимнастически халки Armageddon SportsARM0641
Гимнастически халки Armageddon Sports
79.99 лв
product header
Гимнастически халки Armageddon SportsARM064

✔ ТРЕНИРАЙ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ: Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки. Халките са направени така, че могат много лесно да се прихванат към дърво, лост или каквато и да е здрава хоризонтална повърхност, която ще Ви издържи теглото. Благодарение на лентите, халките се регулират, поставят се и се свалят бързо и лесно.

✔ ПОДОБРИ ФИЗИКАТА И ИЗДРЪЖЛИВОСТТА СИ: Както знаете, тренировките със собствено тегло са най-ефикасният и най-лесен начин за развиване на сила и изгаряне на подкожни мазнини. Упражненията със собствена тежест развиват балансирана сила и изграждат цялото Ви тяло, като натоварвате няколко мускула наведнъж. Тези са мускулните групи, който можете да тренирате: корем, гръб, трицепс, бицепс, гърди и рамене.

✔ БЪДИ РАЗЛИЧЕН: От гледна точка на тренировките, не мисля, че има нещо по-вълнуващо от това да владееш собственото си тяло! Кой повече би Ви впечатлил? Спортист, който прави силово набиране на халките или спортист, който вдига от лежанка големи тежести? Честно да Ви кажа, мен първият би ме впечатлил повече, защото се изисква много повече контрол, сила и баланс на тялото, които няма как да постигнеш във фитнеса. 

✔ НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР: Йордан Йовчев! Той е единственият човек в света, който е участвал в Олимпийските игри 6 поредни пъти! В кариерата си има четири олимпийски медала, един сребърен и три бронзови. Два пъти е двоен световен шампион на земя и халки на първенства през 2001ва и 2003та година, както и двоен световен вицешампион през 2002 г. Ето Ви една голяма мотивация и хъс, които можете да използвате, след като закупите гимнастическите халки на Armageddon Sports.

✔ ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ: Повечето имитации използват евтини пластмаси и обикновен плат, които не издържат на натоварването и са опасни за здравето Ви, особено, ако сте във въздуха. А при гимнастическите халки на Armageddon Sports се използват висококачествени материали, за да се гарантира сигурност и качество!

✔ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Материалът на ринга е подсилена пластмаса, а материала на лентата е TPR (термопластична гума). Диаметърът на ринга e 23.5 см, а неговата ширина е 3 см. Лентата има ширина 2.5 см и дължина 460 см. Гимнастическите халки са 146 гр., с максималното допустимо тегло до 250 кг.

 

4 Гимнастически халки Armageddon Sports
Отстрани изглежда доста лесно ипзълнението на упражненията, но реално ще ми трябва сигурно месец, докато се науча и свикна :D иначе са здрави и ме издържат, а съм близо 100 кг.
5 Гимнастически халки Armageddon Sports
Здрава изработка, нямат скъсване и вършат добра работа.
5 Гимнастически халки Armageddon Sports
Взехме ги с момчетата за лостовете и тренираме с тях. Много са добри и издръжливи :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Гимнастически халки Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM064
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
за 2 бр. или повече 69.99 лв/бр.
Бърза поръчка