Накитници с Фитили Armageddon Sports ARM0131
Накитници с Фитили Armageddon Sports
19.99 лв
product header
Накитници с Фитили Armageddon Sports ARM013

✔ СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА: Запознайте се с накитниците с фитили на Armageddon Sports една наистина необходима част от фитнес екипировката Ви, особено ако имате сериозно отношение към фитнеса. Предназначението на тези накитници с фитили е, да намалят риска от травми, напрежението върху китката и разбира се, да осигурят сигурен захват и добро сцепление.

✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИЗРАБОТКА: Когато носите тези накитници с фитили, Вие можете да изпълнявате тежките серии без страх, че тежестта ще се изплъзне от ръцете Ви. Можете да ги използвате при тяга, набирания, гребане с щанга, повдигане на рамене за трапец и други. Накитниците с фитили са изработени с гаранция за здравина и високо качество, за да могат да издържат на всичко това.

✔ УДОБСТВО: Благодарение на тях, Вие ще можете да тренирате повече, да трупате мускули, да правите повече повторения, а дори няма да ги усещате, че са Ви на ръцете! Те просто ще си вършат работата, за която са предназначени, от Вас се иска само да ги изполвате!

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

ВЗЕМЕТЕ ГИ СЕГА И СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА СИ ТРЕНИРОВКА!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Накитници с Фитили Armageddon Sports
Добре измислено. Мислех, че ще ми е по-неудобно, но са ок.
5 Накитници с Фитили Armageddon Sports
Доволен съм и аз от продукта, дойде още на следващия ден.
5 Накитници с Фитили Armageddon Sports
Много добра комбинация на двата продукта - накитници и фитили. Стягат ми добре ръцете и с фитилите имам супер захват!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Накитници с Фитили Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM013
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
Бърза поръчка