Фитнес колан Ergo Armageddon SportsARM0201
Фитнес колан Ergo Armageddon Sports
24.99 лв
product header
Фитнес колан Ergo Armageddon SportsARM020

✔ ВАШИЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ВЪВ ФИТНЕСА: Представяме Ви уникалния Фитнес колан Ergo Armageddon Sports-независимо дали ще го използвате за вдигане на тежести или бодибилдинг, никога няма да пожелаете друг колан! Отличава се с ергономичен извит дизайн и е произведен от гъвкава найлонова-неопренова матрица. Колана има 12,5 см широчина в най-широката част. Осигурява подкрепа за цялата долна част на гърба, като я предпазва от нараняване. Това ще Ви даде повече увереност и ще Ви позволи да вдигате по-големи тежести.

✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО И УДОБСТВО: Този колан дори може да подобри вашето дишане по време на тренировката! Фитнес колана Ergo Armageddon Sports има велкро залепване, за лесно поставяне и сваляне, а също така и за повече комфорт. Контурния дизайн подобрява Вашата стойка и техника при тежки упражнения като мъртва тяга и клек. Качеството на изработката Ви гарантира безкомпромисна здравина-колана е създаден, за да Ви помага и пази от нараняване не просто за следващата тренировка, а за години напред!

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Размери S,M,L,XL,XXL

Обиколка на Талия (см.)

65-85

75-95

85-105

95-115

115-125

Размер

S

M

L

XL

XXL


ЗАКУПЕТЕ ГО СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ВАШИЯТ КРЪСТ!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

Снимки:

ARM020-2ARM020-3ARM020-4ARM020-zaglavna

5 Фитнес колан Ergo Armageddon Sports
Купих го и аз за тежка работа пробвах го удобен е!
5 Фитнес колан Ergo Armageddon Sports
Добре ми пристяга кръста, използвам го по време на работа и като искам да го отпусна, само отлепям велкрото и става бързо.
4 Фитнес колан Ergo Armageddon Sports
Купих на баща ми такъв колан, защото се оплакваше, че на работа го боли кръста, като се навежда и вдига тежки торби по цял ден и ми каза, че му е удобен и го стяга добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес колан Ergo Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM020
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка