Инверсионни обувки Armageddon SportsARM0841
Инверсионни обувки Armageddon Sports
89.99 лв
product header
Инверсионни обувки Armageddon SportsARM084

Инверсионни обувки


✔ СИГУРНОСТ И КАЧЕСТВО: Благодарение на висококачествените материали за изработка на обувките за висене, те са супер комфортни и идеално пасват на глезените Ви. Способни са да издържат човек с тегло до 200 килограма, така че можете безпроблемно да изпълнявате упражненията си!

✔ СТРАХОТЕН ДИЗАЙН: Плътната подложка, металната конструкция и куките са направени перфектно, за да нямате никакъв шанс от изплъзване по време на тренировката си. Куките могат да се закрепят на лостове с всякаква дебелина, за да паснат сигурно на лостовете вкъщи или в залата, в която тренирате.

✔ ОБЛЕКЧАВАТ БОЛКИТЕ В ГЪРБА: Освен разнообразието от упражнения, които можете да изпълнявате примерно за корем, задна част на бедрата и дупе, много хора ги купуват поради друга причина. Тя е, че при висене надолу с главата, натоварването в гръбнака Ви намалява и позволява на прешлените Ви да освободят натрупаното напрежение.

✔ ЛЕСНО И УДОБНО: Инверсионните обувки с куки са много лесни за поставяне, отнемат Ви само 10 секунди да ги сложите на краката си и да започнете с новата си и гарантирано свежа тренировка! Те са леки и в същото време не заемат много място в багажа Ви, което позволява да ги вземате с Вас, където и да отидете.
 

Плюсове от обувки за висене с куки

  • Подобрете координацията си – висенето надолу с главата има и други плюсове, като подобряване на баланса, ориентацията и раздвижване на кръвта в цялото тяло;
  • Много добро упражнение за разтягане – няма нищо по-хубаво от това да се разтегнете след тежка тренировка, което допринася за по-лесно възстановяване на тялото Ви;
  • Супер тренировка за корем – добавете ги към упражненията си за корем и усетете различен тип натоварване, което ще подтика плочките Ви да се покажат и да премахнете излишните мазнини.


Вземете сега и бъдете първи в залата си с тях!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888880352 или 0896790799

куки за крака за висене

5 Инверсионни обувки Armageddon Sports
Брутална преса се прави като се закачиш с куките.
5 Инверсионни обувки Armageddon Sports
Аз лично избрах да купя този продукт поради болки в гурба или по конкретно в кръста. Известно ми е че от вдигането на тежести се натоварват гръбначните прешлени и поради тази причина вися с главата надолу с цел да отпусна напрежението в тази зона.Трудно ми беше докато намеря начин как да се закачам за лоста и как да се откачам, но лсед като започнах да ползвам по-ниски лостове работата се получи. Ако е висок ще ви трябва или помощник или стол на който да се повдигнете. Ефектът е положителен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Инверсионни обувки Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM084
  • Наличност: В наличност
89.99 лв
Бърза поръчка