Неопренови сауна колани за бедра Armageddon SportsARM0921
Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports
39.99 лв
product header
Неопренови сауна колани за бедра Armageddon SportsARM092

Комплектът включва 2 бр неопренови колани за бедра!

НАПРАВИ СТРАХОТНИ БЕДРА: Всяка дама иска да има хубави крака, а това може да се постигне лесно с неопренов сауна колан за бедра от марката Armageddon Sports. Тези колани прилепват комфортно около Вашите крака и спомагат за намаляването на тяхната обиколка и стягането на кожата. Това е възможно, тъй като колана предизвиква обилно изпотяване в тази част. Ето защо, когато носите колана, Вие ще изразходвате значително повече калории и ще изгорите излишните мазнини.

ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ: Сауна коланът не позволява топлината да напуска тялото Ви - тя се акумулира и загрява непрекъснато областта, в която е поставен, докато Вие тренирате. С помощта на този колан, всички упражнения насочени за тренировка на краката Ви ще станат много по-ефективни и ще видите по-бърз резултат. Независимо какви упражнения правите, не се притеснявайте от изхлузване на колана, той е закрепен здраво за Вас и си върши работата, докато Вие се наслаждавате на тренировката си.

Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports 6
БЪРЗ И ТРАЕН ЕФЕКТ: С нашият термо колан за оформяне на краката и всеотдайност от Ваша страна, Ви гарантираме, че ще постигнете напълно удовлетворяващ ефект! Ефект, който е траен! И не говорим само за отслабване, а и за по-стегнати крака с по-добра визия. С това Вие ще придобиете по-голямо самочувствие и ще се насладите на живота си.

Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports 7
УДОБЕН, ЛЕК И УНИВЕРСАЛЕН: Коланът за оформяне на краката е изработен от неопрен и се закопчава с велкро. Размерът е универсален и разтегателен, пасва и на мъже и на жени. Ширината му е 20 см, а дължината 75 см. Направен е да Ви бъде удобно, докато тренирате и почти да не го усещате, за да не Ви пречи на движенията и да се съсредоточите в движенията си.
Неопренови колани за бедра 4
ПОМАГА ЗА БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТ: Благодарение на материята и топлината, която събира тя, Вие ще облекчите мускулните болки, ще се възстановите по-бързо от мускулната треска и ще подобрите производителността си. Ще държи мускулите Ви на краката стабилни и ще повиши кръвния поток в тези области за по-добър ефект. 
Неопренови сауна колани за бедра 5
ИЗДРЪЖЛИВОСТ: Специално изработен да издържи на много дълги и тежки тренировки, без да се скъса! Вие само трябва да го закупите и да поработите над физиката си. Опитайте и ще видите, че ще останете доволни от нашият продукт! Бъдете готови за летният сезон с помощта на Неопреновият сауна колан за бедра на Armageddon Sports! 

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ПОРЪЧАЙТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

Неопренови сауна колани за бедра 1
Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports 8
Неопренови сауна колани за бедра 6
Неопренови сауна колани за бедра 7

Неопренови сауна колани за бедра

Неопренови сауна колани за бедра 2

5 Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports
За първи път използвам такива колани и съм очарована от действието, обмислям да си взема и за корема, който е.
4 Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports
И аз съм много доволна от продукта, взех комбинацията със сауна колана и действието им заедно е страшно добро, благодаря.
5 Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports
Страхотни са! Виждала съм само в Америка подобен продукт, много се зарадвах когато видях тези в България.
Покритието отдолу загрява много приятно докато тренираш, усеща се сауна ефекта от 5тата минута.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Неопренови сауна колани за бедра Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM092
  • Наличност: В наличност
39.99 лв
Бърза поръчка