Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon SportsARM0611
Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
79.95 лв
product header
Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon SportsARM061

Нямате време да тренирате?

Искате ли спестите пари от месечната такса за фитнес?

Искате ли да имате аксесоар, който ще Ви помогне да влезете във форма дори и в домашни условия?

Това, от което имате нужда е Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части на марката Armageddon Sports!

Ежедневието често е причината да се чувствате напрегнати и да нямате време да се храните правилно, камо ли да намерите време да тренирате. Всеки е затрупан от работа и проблеми, което влияе изключително много на начина и качеството Ви на живот. Желанието да правите каквото и да е било също отива по дяволите.

Доказано е, че голям процент от хората са точно в това положение и въпреки, че имат желание за промяна, така и не могат да си организират нещата, че това да се получи. Понякога е трудно, но започнете ли да намирате по малко време за себе си, нещата ще започнат да се нареждат.

А ако Ви кажем, че можете да постигнете добра форма само с 30 минутна тренировка на ден?

Да, това е възможно с тренировъчните ленти Armageddon Sports!

Защо и как ще Ви помогнат ластиците във Вашата тренировка

Предимствата на ластиците са това, че те Ви позволяват да увеличите силата си. Всеки ластик има различно съпротивление и оказва различна тежест върху мускулите Ви. Също така, те могат значително да подобрят подвижността/гъвкавостта Ви.

Още – не оказват такова натоварване върху ставите и с тях риска да се нараните е в пъти по-малък.  Също така са използвани и в случаи на рехабилитация и възстановяване от контузия или операция.

ФАКТ: Изследване доказва, че с използването на тренировъчни ластици за Вашата тренировка, мускулите се тонизират и растат едновременно.

Тонизирането е процес, в който губиш телесните си мазнини, а какво по-хубаво от това да премахнеш мазнините от тялото си и да направиш по-оформени мускули?

Изработен е от 100% натурален латекс, което го прави изключително здрав и издръжлив на дълги и тежки тренировки. За разлика от гумените ластици, рискът от скъсване при тези на Armageddon Sports е минимален.

За кого са подходящи фитнес ластиците за тренировка

За да тренирате и да влезете във форма, не е задължително да плащате месечна карта за фитнеса. Само с няколко тренировки с ластиците на Armageddon Sports, Вие ще можете да развиете цялото си тяло. Да, правилно чухте – с тях можете да тренирате всеки един Ваш мускул!

С тях едновременно ще горите калории, ще тонизиране мускулите си, а и ще предпазите ставите си. Всеки един от петте ластика е с различно съпротивление, за да може да се впише добре в тренировката на всеки и неговите индивидуални нужди.

Можете да се възползвате от тях, ако:

 • Искате да постигнете промяна във визията си
 • Току що сте започнали да навлизате в тренировките
 • Искате да направите стегнати и добре оформени мускули
 • Спортувате редовно и искате разнообразие в тренировката
 • Се възстановявате от операция, контузия или обездвижване
 • Сте прекалено заети и нямате време да ходите чак до залата
 • Тренирате йога, пилатес, зумба, футбол, бойни спортове и др.

 

Какви упражнения можете да изпълнявате с комплект ластици

Независимо дали сте начинаещ или напреднал, ние имаме точният комплект ластици за Вас. С разнообразието от цветове и съпротивления, Armageddon Sports Ви предлага:

 • 5 Ластика с различно съпротивление:
  • 1 x Жълт 10 lbs (4.5 кг)
  • 1 x Син 20 lbs (9,1 кг)
  • 1 x Зелен 30 lbs (13.6 кг)
  • 1 x Черен 40 lbs (18.1 кг)
  • 1 x Червен 50 lbs (22.7 кг)
 • 2 x Професионални ръкохватки с омекотяващо покритие
 • 1 x Система за захващане към всякакъв тип врати
 • 2 x Ленти за захващане към глезени
 • 1 x Водонепромокаема чанта за пренасяне

Общо съпротивление от ластиците: 150 lbs (68 кг)!

С тях Вие можете да натоварите абсолютно всеки един мускул по Вашето тяло, стига да имате достатъчно голямо въображение или просто да изгледате 1 или 2 клипа, от които да взимате идеи.

Ако сте забили в едно положение от известно време и нямате развитие, то този комплект ще Ви помогне да излезете от застоя, в който се намирате в момента. Ако искате да се развивате, няма нищо по-важно и полезно от това да разнообразите тренировката си. Така мускулите Ви ще изпитат различно натоварване и нямат друг изход, освен да пораснат големи!

Вземете Комплект фитнес ластици за трениране Armageddon Sports с бърза доставка

В нашия онлайн магазин се предлагат само и единствено оригинални продукти, които са със 100% доказан произход.

Държим на това, тъй като на пазара има и немалко магазини, които предлагат аксесоари със съмнително качество, а ние се стремим към това да изградим здрава и стабилна връзка с нашите клиенти.

В случай че все още не сте ни станали клиенти, можем единствено да Ви приканим да поръчате нещо от нашия онлайн магазин, за да може сами да се убедите от първо лице в нашето коректно отношение и бърза доставка, която впрочем е безплатна, ако поръчката ви надвишава стойността от 40 лева.

FitnesHrani.com предлага отлични цени, бърза доставка и експертни консултации за всички онези хора, които активно се занимават със спорт и имат конкретния запитвания към нашите продукти.

Разгледайте, изберете, поръчайте и си осигурете най-добрите хранителни добавки и аксесоари на пазара, с които тренировките Ви ще станат не само по-ефективни, но и по-резултатни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

В: Какво е общото съпротивление на ластиците?

О: Общото съпротивление на ластиците е 68 кг. Много лесно се захващат на дръжките и не е проблем да захванете всички ластици заедно.

 

В: Мога ли да ги използвам за физиотерапия?

О: Да. Често намират приложение и за възстановяване от операция или тежка контузия.

 

В: От какво са направени ластиците?

О: Ластиците на Armageddon Sports са изработени от 100% естествен латекс от каучуково дърво.

 

В: Каква е дължината на ластиците?

О: Ластиците са с дължина 120 см без дръжките.

 

В: При скъсан ластик, можете ли да ми го замените?

О: Да. Без проблем ще заменим скъсаният ластик. Гарантираме за качеството им и рядко би се случило да се скъса някой от ластиците.

✔ ИЗГРАДИ МУСКУЛИ И ИЗГОРИ МАЗНИНИ: Направи най-добрата тренировка с фитнес ластиците от Armageddon Sports. Перфектни за изграждане на мускулна маса, оформяне, влизане във форма, кросфит, пилатес, йога и др.

✔ СПЕЦИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СКЪСВАНЕ: Това не са като другите ластици на пазара, които се късат след няколко тренировки. Нашите ластици са със специална Anti-Snap технология, което гарантира здравината и издръжливостта им дълго във времето. Направени от най-високо качество премиум натурален латекс и също така са двуслойни за максимално съпротивление. Дължината на всеки ластик е 140 см.

✔ 11 ЧАСТИ ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ТРЕНИРАНЕ: Тренировъчните ластици комплект включват:

 • 5 Ластика с различно съпротивление:
  • 1 x Жълт 10 lbs (4.5 кг)
  • 1 x Син 20 lbs (9,1 кг)
  • 1 x Зелен 30 lbs (13.6 кг)
  • 1 x Черен 40 lbs (18.1 кг)
  • 1 x Червен 50 lbs (22.7 кг)
 • 2 x Професионални ръкохватки с омекотяващо покритие
 • 1 x Система за захващане към всякакъв тип врати
 • 2 x Ленти за захващане към глезени
 • 1 x Водонепромокаема чанта за пренасяне

Общо съпротивление от ластиците : 150 lbs  (68 кг)!

✔ СУПЕР АДАПТИВНА МУЛТИ-КЛИП СИСТЕМА: Без значение дали си начинаещ или експерт, тези фитнес ластици за тренировка за подходящи за теб. С тяхната вариация от съпротивление и мулти-клип система означава, че можеш да регулираш съпротивлението и интензивността както пожелаеш. От теб зависи дали ще използваш само 1 ластик или ще комбинираш 3,4 или дори 5 ластика за максимално съпротивление.

✔ ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ: Повечето евтини имитации използват пластмасови клипс-системи, които не издържат на натоварването. Във фитнес ластиците на Armageddon Sports се използват метални клипс-системи за да се гарантира сигурност и качество.

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ: Упражнявайки се с нашите ластици за тренировка можеш да избираш между 64 различни метода на тренировка, комбинирайки ластиците и различните накрайници в комплекта. Тренирай цялото тяло – ръце, гърди, корем, рамена, гръб, крака, бедра, дупе. Вече няма нужда да ходиш във фитнес залата, фитнесът се премести в твоят дом!

✔ ТРЕНИРАЙ НАВСЯКЪДЕ: Получаваш безплатна чантичка за носене с цип, която е устойчива на вода. Можеш да носиш лесно и удобно навсякъде с теб твоят тренировъчен комплект ластици, за да тренираш когато пожелаеш. Целият комплект ластици тежи 0,5 кг.

Искаш ли да изградиш мускулна маса и да стопиш бързо мазнините?

Използвай комплект тренировъчни ластици Armageddon Sports – умният начин за да извлечеш ГОЛЕМИ РЕЗУЛТАТИ от твоите тренировки!

Защо да използваш фитнес ластиците за тренировка Armageddon Sports?

Тренировъчните ластици имат механично предимство срещу свободните тежести – с тях всяко движение със съпротивление е постоянно натоварващо мускулите, докато при тренировка със свободни тежести голяма част от съпротивлението се губи. По този начин с фитнес ластиците Armageddon Sports предизвикваш всяка мускулна група в тялото, което води до по-голям обхват от движение, по-добра стимулация на мускула и ново предизвикателство всеки път – изграждаш мускули и топиш мазнините.

БЕЗ ДА ПЛАЩАШ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС КАРТА: Фитнесът се събира в чантата ти.

АДАПТИВНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ ЗА ВСЕКИ: Подходящи за начинаещи и напреднали.

ВЗЕМИ ТВОЯТА ТРЕНИРОВКА НАВСЯКЪДЕ: Идеални докато пътуваш или си обедна почивка в офиса!

НЕ ЧАКАЙТЕ И ГИ ПОРЪЧАЙТЕ ОЩЕ СЕГА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 7995 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Страхотен комплект! Имам голямо разнообразие с тях и мога да тренирам цялото си тяло!
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Потвърждавам всички останали коментари, ластиците са топ! Препоръчвам!
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Отделям по 40 минути да тренирам с тях, много добре се напомпвам и имам мускулни трески след това.
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Преди 2 дни ми доставиха ластиците, тъй като реших да пробвам с тези, защото си бях купил други по-евтини, но се скъсаха след 1 седмица използване. Тези изглеждат по-здрави и плътни, нека видим :)
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Нищо не може да се сравни с упражненията с тези ластици. Натоварването, което Ви дават в мускулите е съвсем различно от това, на което сте свикнали във фитнес залата.
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Фитнес инструктор съм и предимно идват дами при мен, като най-често използвания фитнес аксесоар са тези ластици. Избрах марката Armageddon Sports, тъй като използвма и други техни аксесоари и съм изключително доволен.
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Ластиците са супер! Много добро качество,наистина си заслужават !
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Имат разлика с предните ластици които ползвах, тези са някак си по-плътни и по-стабилни. Препоръчвам!
5 Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports
Още след първата тренировка мога да споделя, че тези ластици се различават от всичко, което съм ползвал досега. Самите ластици са много плътни и стабилни, съпротивлението е плавно и постоянно. Още един хит от тази марка Armageddon Sports.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части Armageddon Sports

 • Производител: Armageddon Sports
 • Код на продукта: ARM061
 • Наличност: В наличност
79.95 лв
Бърза поръчка