Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг, зеленARM0951
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг, зелен
24.99 лв
product header
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг, зеленARM095

НЕЗАБРАВИМА ТРЕНИРОВКА: Ако за първи път използвате ластици за Вашата тренировка, Вие със сигурност ще усетите разликата още на следващия ден. Мускулите Ви ще изпитат съвсем различно натоварване и както знаете, след всяко ново движение се активират мускули, които до сега не са били използвани по този начин. Изпитайте нещо ново и ще останете изключително доволни!

✔ ИЗГРАДЕТЕ МУСКУЛИ И ИЗГОРЕТЕ МАЗНИНИ: Направете най-добрата тренировка с фитнес ластиците от Armageddon Sports. Перфектни за изграждане на мускулна маса, оформяне, влизане във форма и за спортове, като кросфит, пилатес, йога и др.
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг
✔ СПЕЦИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СКЪСВАНЕ: 
Нашият ластик не е като другите ластици на пазара, които се късат след няколко тренировки. Ластик с дръжка Armageddon Sports има специална Anti-Snap технология, което гарантира здравината и издръжливостта му дълго във времето. Направен от най-високо качество премиум натурален латекс и също така двуслоен за максимално съпротивление. Дължината на ластика е 140 см.
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг 1
✔ ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ
: Повечето евтини имитации използват пластмасови клипс-системи, които не издържат на натоварването. Във фитнес ластиците на Armageddon Sports се използват метални клипс-системи, за да се гарантира сигурност и качество. Напълно подходящи са и често изпозлвани при рехабилитация, за по-добро и бързо възстановяване от травми.

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ: Упражнявайки се с нашите ластици за тренировка, можете да избирате между 50+ различни метода на тренировка. Тренирайте цялото тяло – ръце, гърди, корем, рамена, гръб, крака, бедра, дупе. Вече няма нужда да ходите във фитнес залата, фитнесът се премести в твоят дом!
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 5кг 2
Защо да използвате фитнес ластиците за тренировка Armageddon Sports?

Тренировъчните ластици имат механично предимство срещу свободните тежести – с тях всяко движение със съпротивление е постоянно натоварване за мускулите, докато при тренировка със свободни тежести голяма част от съпротивлението се губи. По този начин с фитнес ластиците Armageddon Sports предизвиквате всяка мускулна група в тялото, което води до по-голям обхват от движение, по-добра стимулация на мускула и ново предизвикателство всеки път – изграждате мускули и топите мазнините.
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг 2

5 Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг, зелен
Не знаех кой ластик да си избера, но с помощта на консултанта по телефона избрахме правилния. Дойде още на следващия ден :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 15кг, зелен

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM095
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка