Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ОранжевARM0591
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Оранжев
79.95 лв
product header
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ОранжевARM059

Нямате време да тренирате?

Искате ли спестите пари от месечната такса за фитнес?

Искате ли да имате аксесоар, който ще Ви помогне да влезете във форма дори и в домашни условия?

Това, от което имате нужда е Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка на марката Armageddon Sports!

Ежедневието често е причината да се чувствате напрегнати и да нямате време да се храните правилно, камо ли да намерите време да тренирате. Всеки е затрупан от работа и проблеми, което влияе изключително много на начина и качеството Ви на живот. Желанието да правите каквото и да е било също отива по дяволите.

Доказано е, че голям процент от хората са точно в това положение и въпреки, че имат желание за промяна, така и не могат да си организират нещата, че това да се получи. Понякога е трудно, но започнете ли да намирате по малко време за себе си, нещата ще започнат да се нареждат.

А ако Ви кажем, че можете да постигнете добра форма само с 30 минутна тренировка на ден?

Да, това е възможно с тренировъчните ленти Armageddon Sports!

Защо и как ще Ви помогнат ластиците във Вашата тренировка

Предимствата на ластиците са това, че те Ви позволяват да увеличите силата си. Всеки ластик има различно съпротивление и оказва различна тежест върху мускулите Ви. Също така, те могат значително да подобрят подвижността/гъвкавостта Ви.

Още – не оказват такова натоварване върху ставите и с тях риска да се нараните е в пъти по-малък.  Също така са използвани и в случаи на рехабилитация и възстановяване от контузия или операция.

ФАКТ: Изследване доказва, че с използването на тренировъчни ластици за Вашата тренировка, мускулите се тонизират и растат едновременно.

Тонизирането е процес, в който губиш телесните си мазнини, а какво по-хубаво от това да премахнеш мазнините от тялото си и да направиш по-оформени мускули?

Изработен е от 100% натурален латекс, което го прави изключително здрав и издръжлив на дълги и тежки тренировки. За разлика от гумените ластици, рискът от скъсване при тези на Armageddon Sports е минимален.

За кого са подходящи фитнес ластиците за тренировка

За да тренирате и да влезете във форма, не е задължително да плащате месечна карта за фитнеса. Само с няколко тренировки с ластиците на Armageddon Sports, Вие ще можете да развиете цялото си тяло. Да, правилно чухте – с тях можете да тренирате всеки един Ваш мускул!

С тях едновременно ще горите калории, ще тонизиране мускулите си, а и ще предпазите ставите си. Всеки един от петте ластика е с различно съпротивление, за да може да се впише добре в тренировката на всеки и неговите индивидуални нужди.

Можете да се възползвате от тях, ако:

 • Искате да постигнете промяна във визията си
 • Току що сте започнали да навлизате в тренировките
 • Искате да направите стегнати и добре оформени мускули
 • Спортувате редовно и искате разнообразие в тренировката
 • Се възстановявате от операция, контузия или обездвижване
 • Сте прекалено заети и нямате време да ходите чак до залата
 • Тренирате йога, пилатес, зумба, футбол, бойни спортове и др.

Какви упражнения можете да изпълнявате с оранжевия ластик за тренировка

Независимо дали сте начинаещ или напреднал, ние имаме точния ластик за Вас. С разнообразието от цветове и съпротивление, Armageddon Sports Ви предлага:

 • Червена ластична лента (5-15кг)
 • Черна ластична лента (10-25кг)
 • Лилава ластична лента (15-35кг)
 • Зелена ластична лента (20-50кг)
 • Синя ластична лента (25-60кг)
 • Оранжева ластична лента (30-70кг)

Оранжевата лента за тренировки, която разглеждате в момента е предназначена за напреднали спортисти. Тя може да окаже голямо съпротивление и да разнообрази тотално Вашата тренировка. Както вече научихте, с използването на ластици, Вие тонизирате мускулите си и те растат едновременно.

Ако сте забили в едно положение от известно време и нямате развитие, то този ластик ще Ви помогне да излезете от застоя, в който се намирате в момента. Ако искате да се развивате, няма нищо по-важно и полезно от това да разнообразите тренировката си. Така мускулите Ви ще изпитат различно натоварване и нямат друг изход, освен да пораснат големи!

В това видео можете да видите най-различни упражнения, които можете да използвате и Вие.

Вземете Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports с бърза доставка

В нашия онлайн магазин се предлагат само и единствено оригинални продукти, които са със 100% доказан произход.

Държим на това, тъй като на пазара има и немалко магазини, които предлагат аксесоари със съмнително качество, а ние се стремим към това да изградим здрава и стабилна връзка с нашите клиенти.

В случай че все още не сте ни станали клиенти, можем единствено да Ви приканим да поръчате нещо от нашия онлайн магазин, за да може сами да се убедите от първо лице в нашето коректно отношение и бърза доставка, която впрочем е безплатна, ако поръчката ви надвишава стойността от 40 лева.

FitnesHrani.com предлага отлични цени, бърза доставка и експертни консултации за всички онези хора, които активно се занимават със спорт и имат конкретния запитвания към нашите продукти.

Разгледайте, изберете, поръчайте и си осигурете най-добрите хранителни добавки и аксесоари на пазара, с които тренировките Ви ще станат не само по-ефективни, но и по-резултатни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

В: Какво е съпротивлението на ластика?

О: Съпротивлението на оранжевия ластик за тренировка е от 30 до 70 кг.

 

В: Мога ли да ги използвам за физиотерапия?

О: Да. Често намират приложение и за възстановяване от операция или контузия.

 

В: От какво е изработен ластика?

О: Ластиците на Armageddon Sports са изработени от 100% естествен латекс от каучуково дърво.

 

В: Какъв е размера на ластика?

О: Ластиците са с дължина 208 см, 8.4 см широчина и 0.45 см дебелина.

 

В: При скъсан ластик, можете ли да ми го замените?

О: Да. Без проблем ще заменим скъсаният ластик. Гарантираме за качеството им и рядко би се случило да се скъса някой от ластиците.

✅ ОРАНЖЕВ ЛАСТИК: Нашият високо оценен от клиентите ластичен експандер е с размери 208 x 8.4 x 0.45cm.  Ластикът представлява затворен кръг, като цялата му обиколка е 208 см., а дължината е 104 см (от единият до другият край).  Различните съпротивления ластици се различават не само по цвета, а и по широчината, като този ластик е широк 84 мм. Използвай един (или по-добре два) от тези ластици за да засилиш успехите в набиранията над брадичка използвайки ластика за асистиране. Просто постави глезена си в ластика за да поеме част от твоето тегло и по този начин да спазваш правилна форма на набиране.

✅ ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯТ ЛАСТИК: В зависимост от твоята физическа подготовка имаш нужда от правилният ластик. Този ластик, който разглеждаш в момента е ОРАНЖЕВ със съпротивление 30-70 кг. Подходящ за клякане със или без щанга, мъртва тяга, надигане за бедра, гребане, разнообразни тренировъчни упражнения за напреднали мъже с голяма сила. Другите ластици, които предлагаме в зависимост от съпротивлението са Червен, Черен, Лилав, Зелен, Син. Armageddon Sports предлага общо 6 ластика, разпределени в 3 групи за лека, средна и тежка тренировка. Натисни тук за да видиш всички видове ластици.

✅ ОТЛИЧНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ: Предлагащ постоянно съпротивление от 30 до 70 кг., оранжевият тренировъчен ластик е перфектен за усилване съпротивлението при повдигане на лежанка, подпомагане на набиранията на лост, гребане, клякане, разнообразни тренировки със съпротивление, фитнес и кросфит занимания.

✅ ПОДОБРИ ТРЕНИРОВКАТА СИ:

Когато всяка част от упражнението има съпротивление, резултатът може да бъде по-добра форма на движение, повишена сила и мускулен растеж на цялото тяло. Можеш лесно да промениш и разнообразиш тренировъчната си рутина като добавиш съпротивление при тези упражнения – вдигане от лежанка, клякане с лост или мъртва тяга. Твоето въображение е твоят лимит. Ластичните ленти за трениране имат хиляди приложения в тренировката.

Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен 7

✅ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Оранжевата тренировъчна лента-ластик е най-подходяща за  асистирано набиране, клек и мъртва тяга  – там където трябва много сила и искаш още по-голяма натоварване. Този ластик е добър за доста напреднали спортисти, които искат максимално натоварване. Ако вече си свикнал с натоварването от синият ластик, то оранжевият е перфектен за брутална сила.

✅ ИЗДРЪЖЛИВИ: За разлика от другите ластици и тренировъчни ленти на пазара – нашите ластици са направени от високо издръжлив естествен каучук и ще се съхранят дълго във времето, независимо колко безпощадни са твоите тренировки.

✅ ПОВИШИ СИЛАТА И МОБИЛНОСТТА, ИЗБЕГНИ КОНТУЗИЯТА: Подобри твоята сила и обхват от движения за всички мускулни групи. Ластичните ленти от естествен каучук на марката Armageddon Sports позволяват контролирано мускулно напрежение в множество посоки на движение, идеални за стречинг, тренировка със съпротивление и собствено тегло, упражнения за гъвкавост и подвижност, което води до позитивни ефекти за здравето, подобрена стабилност и здравина на ядрото.

✅ СПЕСТИ ПАРИ: С тренировъчните ластични ленти може да направиш тренировка за цялото тяло, докато си на удобно място вкъщи. Защо да ходиш до фитнес залата, когато всичко от което имаш нужда е при теб и не заема никакво място?

НЕ ЧАКАЙТЕ, А ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕНТАТА ОЩЕ СЕГА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Оранжев

 • Производител: Armageddon Sports
 • Код на продукта: ARM059
 • Наличност: В наличност
79.95 лв
Бърза поръчка