Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, ЧеренARM066BLACK1
Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен
29.99 лв
product header
Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, ЧеренARM066BLACK

 БЪДИ ГОТОВ ДА ОТКЛЮЧИШ СИЛАТА В КРАКАТА СИ: Лентите за глезен на Armageddon sports са създадени перфектно за всякакви упражнения за тонизиране на мускулите и оформяне на краката Ви! Заедно с 2те железни халки под формата на "D", каишката за глезен се прикрепя здраво за Вас и към всеки фитнес уред с кабел!

ПОДПЛАТЕНИ ЗА ПО–ГОЛЯМ КОМФОРТ: Ние знаем, че Вие работите здраво за Вашето тяло и създадохме наглезенниците  специално за Вас, за да можете да се движите свободно и да не се притеснявате от пришки, протриване или ранички. По този начин Вие ще сте по-уверени и продуктивни!

РАЗНООБРАЗИЕ: Дизайнът е направен така, че да пасва и на женските и на мъжките нужди, като можете да изберете между розов и черен цвят. Независимо кой цвят Ви харесва, Вие ще изглеждате страхотно с тях!

НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО: Нашите наглезенки за крака не са като другите! Няма риск да се скъсат, независимо колко време ги използвате или колко тежко вдигате с тях! А за това дали ще Ви станат, изобщо не трябва да се притеснявате! 100% ще Ви паснат добре и ще Ви помогнат да се насладите на Вашата тренировка!

БЪДИ ПО–ПОДВИЖЕН: Вземете ги и вижте колко добре ще Ви стоят и как ще Ви накарат да се почувствате! След като ги включите във Вашите упражнения, със сигурност ще подобрите пъргавината си и ще добиете повече увереност в долната част на тялото си!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА ТРЕНИРОВКА!

ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен
Удобни са и добре стоят на краката, без да се пързалят по време на тренировка.
4 Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен
Много са удобни и вършат добра работа за стягане на мускулите на краката
Напишете отзив
    Лош           Добър

Наглезенник за фитнес чифт Armageddon Sports, Черен

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM066BLACK
  • Наличност: В наличност
29.99 лв
Бърза поръчка