Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon SportsARM0521
Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon Sports
19.99 лв
product header
Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon SportsARM052

Ринг гумички за стискане – какво получавате с този страхотен комплект

Избирайки да станете собственик на този страхотен комплект ринг гумички за стискане, вие си подарявате един наистина невероятен и ефективен уред за освобождаване на стреса.

Комплектът се състои от три силиконови ринга за стискане, като всеки от тях се различава по своя размер и нивото на съпротивление, което осигурява.

Така вие ще имате възможността постепенно да предизвикате себе си, в същото време изграждайки и укрепвайки мускулите на вашите ръце.

Тези ринг гумички за стискане са изработени от висококачествен силиконов материал, който на практика е вечен по отношение на упражненията за изграждане на мускули.

С какви съпротивления разполагат тези ринг гумички за стискане

Както вече разкрихме, ринг гумите в този комплект са с три различни нива на съпротивление – зеленият е с 13 кг, синият с 18, а оранжевият ще ви предложи цели 22 кг съпротивление.

Идеята на тази градация е да ви позволи постепенно и ефективно да изградите мускулатурата на ръката и да свикнете с по-високото натоварване, за да може да постигнете възможно най-добри резултати.

Вижте още:

Материали и размери – как са направени

Ринг гумичките за стискане се произвеждат посредством използването на висококачествен силикон, който е подходящ за всякакви дейности свързани със стискане, опъване, мачкане, дърпане и удряне, а сред предимствата на този силикон е това, че той няма петна, миризма, ръбове и най-вече – материалът възстановява първоначалната си форма, след употреба.

Размерите на тези рингове са доста подходящи за ръчно използване – външният радиус е 70мм, а диаметърът е 18 мм. Към това е прибавен и ергономичен дизайн, който е подходящ и за двете ръце, а всеки може да се възползва от него – мъже, жени, тийнейджъри и възрастни хора.

Кои мускули може да упражнявате

Една от основните функции на ринговете за стискане се изразява във всички видове мускули, които може да упражнявате и тренирате, използвайки ги.

На първо място вие може да тренирате мускулите в ръцете и пръстите си, а на втори план предмишницата също се упражнява.

В допълнение, употребата на ринг гумички за стискане е подходяща и при изометрично разтягане за рехабилитация.

Не на последно място, използването на гумички помага изключително много при подобряването на постиженията на спортистите, особено онези, чиято основна дейност се извършва посредством ръцете, а както знаем, тези спортове не са никак малко. Най-популярните от тях, които можем да отличим, включват:

 • Баскетбол;
 • Тенис;
 • Бейзбол
 • MMA;
 • Борба;
 • Голф;
 • Кросфит;
 • Бокс;
 • Катерене;
 • И много други.

Няма да пропуснем да ви споменем и за най-силното предимство на гумичките за стискане, а именно компактността. Те са малки и удобни за носене навсякъде, независимо дали сте вкъщи или навън.

Така ще може винаги да упражнявате ръцете си и да изразходвате излишните нерви, независимо къде се намирате.

5 Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon Sports
Много добри, дори и за хора с по-големи ръце стават. Правя по 250 стискания на ръка на ден вече 2ра седмица и виждам разликата в предмишницата си, а и ми действа анти стресово :D
5 Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon Sports
Използвам ги повече против стрес и са приятни за стискане.
5 Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon Sports
Супер е комплекта! Всеки ринг с различно съпротивление и натоварва добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Комплект 3 броя силиконови рингове за стискане Armageddon Sports

 • Производител: Armageddon Sports
 • Код на продукта: ARM052
 • Наличност: В наличност
19.99 лв
Бърза поръчка