Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ЧервенARM0541
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен
19.95 лв
product header
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ЧервенARM054

Нямате време да тренирате?

Искате ли спестите пари от месечната такса за фитнес?

Искате ли да имате аксесоар, който ще Ви помогне да влезете във форма дори и в домашни условия?

Това, от което имате нужда е Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка на марката Armageddon Sports!

Ежедневието често е причината да се чувствате напрегнати и да нямате време да се храните правилно, камо ли да намерите време да тренирате. Всеки е затрупан от работа и проблеми, което влияе изключително много на начина и качеството Ви на живот. Желанието да правите каквото и да е било също отива по дяволите.

Доказано е, че голям процент от хората са точно в това положение и въпреки, че имат желание за промяна, така и не могат да си организират нещата, че това да се получи. Понякога е трудно, но започнете ли да намирате по малко време за себе си, нещата ще започнат да се нареждат.

А ако Ви кажем, че можете да постигнете добра форма само с 30 минутна тренировка на ден?

Да, това е възможно с тренировъчните ленти Armageddon Sports!

Защо и как ще Ви помогнат ластиците във Вашата тренировка

Предимствата на ластиците са това, че те Ви позволяват да увеличите силата си. Всеки ластик има различно съпротивление и оказва различна тежест върху мускулите Ви. Също така, те могат значително да подобрят подвижността/гъвкавостта Ви.

Още – не оказват такова натоварване върху ставите и с тях риска да се нараните е в пъти по-малък.  Също така са използвани и в случаи на рехабилитация и възстановяване от контузия или операция.

ФАКТ: Изследване доказва, че с използването на тренировъчни ластици за Вашата тренировка, мускулите се тонизират и растат едновременно.

Тонизирането е процес, в който губиш телесните си мазнини, а какво по-хубаво от това да премахнеш мазнините от тялото си и да направиш по-оформени мускули?

Изработен е от 100% натурален латекс, което го прави изключително здрав и издръжлив на дълги и тежки тренировки. За разлика от гумените ластици, рискът от скъсване при тези на Armageddon Sports е минимален.

За кого са подходящи фитнес ластиците за тренировка

За да тренирате и да влезете във форма, не е задължително да плащате месечна карта за фитнеса. Само с няколко тренировки с ластиците на Armageddon Sports, Вие ще можете да развиете цялото си тяло. Да, правилно чухте – с тях можете да тренирате всеки един Ваш мускул!

С тях едновременно ще горите калории, ще тонизиране мускулите си, а и ще предпазите ставите си. Всеки един от петте ластика е с различно съпротивление, за да може да се впише добре в тренировката на всеки и неговите индивидуални нужди.

Можете да се възползвате от тях, ако:

 • Искате да постигнете промяна във визията си
 • Току що сте започнали да навлизате в тренировките
 • Искате да направите стегнати и добре оформени мускули
 • Спортувате редовно и искате разнообразие в тренировката
 • Се възстановявате от операция, контузия или обездвижване
 • Сте прекалено заети и нямате време да ходите чак до залата
 • Тренирате йога, пилатес, зумба, футбол, бойни спортове и др.

Какви упражнения можете да изпълнявате с червения ластик за тренировка

Независимо дали сте начинаещ или напреднал, ние имаме точния ластик за Вас. С разнообразието от цветове и съпротивление, Armageddon Sports Ви предлага:

 • Червена ластична лента (5-15кг)
 • Черна ластична лента (10-25кг)
 • Лилава ластична лента (15-35кг)
 • Зелена ластична лента (20-50кг)
 • Синя ластична лента (25-60кг)
 • Оранжева ластична лента (30-70кг)

Червената лента за тренировки, която разглеждате в момента е напълно приложима за всеки. По-напредналите, които имат нужда от малко помощ при набиранията могат да се възползват от нея. Така ще постигнат повече повторения и по-добро напомпване, което разбира се води до по-добра визия.

За начинаещите има куп упражнения, които могат да правят и да тренират цялото си тяло само с този ластик. Можете да натоварите краката, ръцете, раменете, гърба, корема, гърдите Ви и всеки един мускул! Във видеото по-долу, можете да видите най-различни видове упражнения и да ги използвате.

Вземете Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports с бърза доставка

В нашия онлайн магазин се предлагат само и единствено оригинални продукти, които са със 100% доказан произход.

Държим на това, тъй като на пазара има и немалко магазини, които предлагат аксесоари със съмнително качество, а ние се стремим към това да изградим здрава и стабилна връзка с нашите клиенти.

В случай че все още не сте ни станали клиенти, можем единствено да Ви приканим да поръчате нещо от нашия онлайн магазин, за да може сами да се убедите от първо лице в нашето коректно отношение и бърза доставка, която впрочем е безплатна, ако поръчката ви надвишава стойността от 40 лева.

FitnesHrani.com предлага отлични цени, бърза доставка и експертни консултации за всички онези хора, които активно се занимават със спорт и имат конкретния запитвания към нашите продукти.

Разгледайте, изберете, поръчайте и си осигурете най-добрите хранителни добавки и аксесоари на пазара, с които тренировките Ви ще станат не само по-ефективни, но и по-резултатни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

В: Какво е съпротивлението на ластика?

О: Съпротивлението на червения ластик за тренировка е от 5 до 15 кг.

 

В: Мога ли да ги използвам за физиотерапия?

О: Да. Често намират приложение и за възстановяване от операция или контузия.

 

В: От какво е изработен ластика?

О: Ластиците на Armageddon Sports са изработени от 100% естествен латекс от каучуково дърво.

 

В: Какъв е размера на ластика?

О: Ластиците са с дължина 208 см, 1.3 см широчина и 0.45 см дебелина.

 

В: При скъсан ластик, можете ли да ми го замените?

О: Да. Без проблем ще заменим скъсаният ластик. Гарантираме за качеството им и рядко би се случило да се скъса някой от ластиците.

✅ ЧЕРВЕН ЛАСТИК: Нашият високо оценен от клиентите ластичен експандер е с размери 208 *1.3*0.45cm.  Ластикът представлява затворен кръг, като цялата му обиколка е 208 см., а дължината е 104 см (от единият до другият край).  Различните съпротивления ластици се различават не само по цвета, а и по широчината, като този ластик е широк 13 мм. Използвай един (или по-добре два) от тези ластици за да засилиш успехите в набиранията над брадичка използвайки ластика за асистиране. Просто постави глезена си в ластика за да поеме част от твоето тегло и по този начин да спазваш правилна форма на набиране.

✅ ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯТ ЛАСТИК:  В зависимост от твоята физическа подготовка имаш нужда от правилният ластик. Този ластик, който разглеждаш в момента е ЧЕРВЕН със съпротивление 5-15 кг. Напълно подходящ за раздвижване, рехабилитация, както за мъже  така и за жени. Другите ластици, които предлагаме в зависимост от съпротивлението са Черен, Лилав, Зелен, Син, Оранжев. Armageddon Sports предлага общо 6 ластика, разпределени в 3 групи за лека, средна и тежка тренировка. Натисни тук за да видиш всички видове ластици.

✅ ОТЛИЧНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ: Предлагащ постоянно съпротивление от 5 до 15 кг., червеният тренировъчен ластик е перфектен за усилване съпротивлението при повдигане на лежанка, подпомагане на набиранията на лост, загряване преди упражнения, разнообразни тренировки със съпротивление, фитнес и кросфит занимания.

✅ ПОДОБРИ ТРЕНИРОВКАТА СИ: Когато всяка част от упражнението има съпротивление, резултатът може да бъде по-добра форма на движение, повишена сила и мускулен растеж на цялото тяло. Можеш лесно да промениш и разнообразиш тренировъчната си рутина като добавиш съпротивление при тези упражнения – вдигане от лежанка, клякане с лост или мъртва тяга. Твоето въображение е твоят лимит. Ластичните ленти за трениране имат хиляди приложения в тренировката.

Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен 7

✅ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Червената тренировъчна лента-ластик е най-подходяща за рехабилитация, стречинг, йога, аеробика и като спомагателен инструмент при тренировки с тежести за увеличаване на натоварването на мускулите от горната част на тялото - бицепси, трицепси, рамене, както и предни и странични коремни мускули. Добро начало за хора от всички нива на кондиция. Може да се използва от хора претърпели контузия за възстановяване и заздравяване на разкъсаните мускулни влакна. Подходящи за мъже и жени.

✅ ИЗДРЪЖЛИВИ: За разлика от другите ластици и тренировъчни ленти на пазара – нашите ластици са направени от високо издръжлив естествен каучук и ще се съхранят дълго във времето, независимо колко безпощадни са твоите тренировки.

✅ ПОВИШИ СИЛАТА И МОБИЛНОСТТА, ИЗБЕГНИ КОНТУЗИЯТА: Подобри твоята сила и обхват от движения за всички мускулни групи. Ластичните ленти от естествен каучук на марката Armageddon Sports позволяват контролирано мускулно напрежение в множество посоки на движение, идеални за стречинг, тренировка със съпротивление и собствено тегло, упражнения за гъвкавост и подвижност, което води до позитивни ефекти за здравето, подобрена стабилност и здравина на ядрото.

✅ СПЕСТИ ПАРИ: С тренировъчните ластични ленти може да направиш тренировка за цялото тяло, докато си на удобно място вкъщи. Защо да ходиш до фитнес залата, когато всичко от което имаш нужда е при теб и не заема никакво място?

НЕ ЧАКАЙТЕ, А ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕНТАТА ОЩЕ СЕГА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен
Аз също я ползвам за най-различни тренировки вкъщи и съм доволна, използвам я от около месец и не мисля, че ще се скъса, а съм я разпъвала доста. Здрава е!
4 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен
Удобна е ластичната лента за домашни тренировки, само да имаш повече въображение за упражненията и се получава. Приятеля ми я ползва и за набирания навън на лостовете.
5 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен
Страхотен аксесоар за тренировка в домашни условия и за хора, които нямат достатъчно време за фитнес зала.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Червен

 • Производител: Armageddon Sports
 • Код на продукта: ARM054
 • Наличност: В наличност
19.95 лв
Бърза поръчка