Haya HMB 1000 мг 100 таблетки Haya HMB 1000 мг 100 таблетки 1
Haya HMB 1000 мг 100 таблетки
35.00 лв
product header
Haya HMB 1000 мг 100 таблетки Haya HMB 1000 мг 100 таблетки

Когато тренирате интензивно, или пък се намирате под стрес, вашето тяло активира процес на разграждане на мускулен протеин. За да предпази от това, защитния Ви механизъм започва да произвежда бета-хидрокси-метилбутират т.е. HMB. Неговата роля е да  защитава мускулния протеин и да  пренасочва изразходването  на енергия към мастните депа, което пък подпомага намаляването на излишните мазнини. Представяме Ви продукта HMB на Haya Labs, който съдейства за повишаване  на физическата сила и издържливост.

Вижте още:

Този продукт е отлично допълнение  за атлети и за спортуващи. HMB е предназначен за хора, които  търсят начин да постигнат  стройно и мускулесто тяло. Приемът на добавката в подходящи количества, помага за ускоряване на възстановяването Ви след тренировка, подобрява усвояването на протеините и стимулира повишаването на чистата мускулна маса.

Действие на HMB:

  • Има антикатаболен ефект
  • Съдейства за намаляване на излишните мазнини
  • Помага за изграждането на повече чиста мускулна маса
  • Ускорява  възстановяването


HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират) е една от най-любимите анти-катаболни съставки  на всички времена. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, произвеждано в човешкото тяло. То се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който НМВ активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че съединението  може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Според проучванията, HMB  макар и не толкова ефективен  колкото левцин в изграждането на мускулите, е значително по-ефективен в превенцията на мускулния  разпад. Ето защо, съединението е известно главно като антикатаболен агент.HMB има способността значително да  увеличава чистата мускулна маса и издържливостта на атлетите. Съединението също така  има положителен ефект върху силата и възстановяването, а и намалява мускулната болка по време, и след тренировката.  HMB е един от най – мощните агенти, когато става въпрос за намаляване на подкожните мазнини и подчертаване на мускулите.

Освен всичко това, съединението има спъсъбността да понижава лошия холестерол и  кръвното  налягане. Тези положителни ефекти  предполагат, че HMB може да се окаже полезен инструмент за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Връщайки се отново към спорта можем да заключим, че продукта HMB е едно точно попадение за всеки атлет. Ако искате бързо възстановяване и защита от мускулен разпад, не се колебайте, а вземете HMB!

Начин на употреба: Приемайте 3 таблетки преди и след тренировки.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

haya-labs-hmb-mg-tabs-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
HMB 1000 mg
Калций 130 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya HMB 1000 мг 100 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya HMB 1000 мг 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка