EVERBUILD Leucine 5000 200 грEB6341
EVERBUILD Leucine 5000 200 гр
27.00 лв
product header
EVERBUILD Leucine 5000 200 грEB634

Левцин - важна аминокиселина


L-левцин, понякога наричан просто левцин, е едно от тези вещества, за което много културисти и фитнес ентусиасти вероятно са чували, но малцина знаят какво точно е това. L-левцин е амино киселина и като такава играе решаваща роля, както за общото Ви здраве, така и за изграждането на мускулната тъкан.

Вижте още:


Leucine на EVERBUILD е продукт, който Ви осигурява 100% чист L-левцин на прах. Подходящ е за всеки спортист и за всеки тип хранителен режим. Leucine е добавка, насочена към ефективен мускулен растеж, осигурявайки Ви достатъчно количество от тази важна аминокиселина. Leucine е продукт, който сериозните спортисти просто трябва да имат на всяка цена!
 

Ползи от прием на Leucine

  • Доставя 5 гр чист л-левцин на доза;
  • Повишава енергийното производство;
  • Подпомага мускулния растеж и развитие;
  • Подобрява вашата издържливост;
  • Има антикатаболно действие;
  • Стимулира синтеза на протеини.


Левцин е есенциална аминокиселина, което  означава че телата Ви не могат да я произвеждат и  трябва да го получите от хранителни източници. Левцин е най-често срещаната от трите аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в мускулите (другите две са изолевцин и валин).

BCAA съставляват висок процент на аминокиселини в мускулите. Те са уникални, тъй като мускулите Ви изгарят само тях за гориво, като в резултат на това нивата им значително спадат след тренировка. Независимо дали сте заинтересовани от изграждането на мускули  или от предотвратяването на загуба на мускулна маса, стимулирането на  синтеза на протеини е от абсолютно ключово значение.

Приемайки продукта Leucine ще постигнете това. Просто защото аминокиселината левцин е пряко свързана с протеиновия синтез. Повишавайки нивата на тази аминокиселина, чрез приема на Leucine, Вие значително ще повишите синтеза на протеини. Левцин освен това, е една от най-важните BCAA аминокиселини, когато става въпрос за  производство на енергия в тялото.

Различни проучвания доказват, че приблизително 90% от левцин в храната се използва от тялото за генериране на енергия. Това означава, че ако допуснете недостиг на левцин, резултатите от вашите тренировки ще са силно ограничени. Набавянето на тази аминокиселина, с приема на Leucine, ще увеличи производството на енергия в тялото Ви, за по-ефективни тренировки.

EVERBUILD Leucine 5000 200 гр 1
Серия от клетъчни проучвания доказват, че левцин директно активира критични съединения в мускулите, наречени mTOR.  Оказва се, че mTOR е нещо като молекулярен превключвател, който се превръща в “машина“ произвеждаща мускулни протеини. Именно левцин е един от най-големите активатори на mTOR. Така левцин не само осигурява градивни елементи за синтез на протеин, но също така играе важна роля в регулиране на процеса. 

Дори когато в тялото Ви е на лице изобилие от аминокиселини, като градивни материали  за нови мускули, добавяйки допълнително левцин Вие ще  увеличавате  протеиновия синтез непрекъснато. Добавянето на допълнително количество  левцин към вашата диета,  чрез продукта Leucine, е ефективна стратегия за максимизиране на мускулния растеж и анаболното състояние на тялото след тренировка.

Начин на употреба: Приемайте  една доза от 5 гр преди и една доза след физическо натоварване. В нетренировъчни дни, веднага след сън.

Опаковка: 200 грама

Вземете сега и заредете тялото си с най-важната аминокиселина за по-добро възстановяване!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 40
Съставки
Л-левцин 5 g
4 EVERBUILD Leucine 5000 200 гр
Цената за такова количество на такъв тип продукт е супер !
4 EVERBUILD Leucine 5000 200 гр
Изпих една опаковка и мисля да повторя. Чувствам се по отпочинал след приема на този продукт.
5 EVERBUILD Leucine 5000 200 гр
Добре се чувствам, като го пия - дава ми енергия за тренировката след работния ден.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Leucine 5000 200 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB634
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка