Haya L-Leucine 200 грHL9271
Haya L-Leucine 200 гр
27.00 лв
product header
Haya L-Leucine 200 грHL927

Бодибилдърите и атлетите със  сигурност са чували за аминокиселините и вероятно знаят, че те  са градивни елементи на белтъчните в човешкото тяло. Аминокиселините  спомагат за покачване на мускулната маса и за релеф, за възстановяването на мускулните тъкани, оказват влияние върху настроението, спомагат  храносмилането и много други. Ако се занимавате с бодибилдинг, или друг спорт, задължително трябва да приемате аминокиселинна добавка. Предлагаме Ви да опитате L-Leucine на Haya Labs Sports! Тази аминокиселинна хранителна добавка със 100% съдържание на L-левцин,  стимулира растежа на чиста мускулна маса, като подобрява синтеза на протеини и има силно антикатаболно действие.

Характеристики на L-Leucine:

  • Стимулира протеиновия синтез
  • Увеличава секрецията на инсулин
  • Подпомага мускулния растеж
  • Има антикатаболно и анаболно действие
  • Поддържа костната здравина


Л- левцин  е основна аминокиселина, използваща се за изграждане на сила, и е много важна аминокиселина с разклонена верига. Левцинът е жизненоважна аминокиселина за всяко ниво от бодибилдинга, защото има важен принос за изграждането на цялостната чиста мускулна маса. Всъщност, ефектът на левцина като анаболен сигнализиращ активатор е тестван и доказан от някои световно известни университети. Тъй като L-Leucine съдържа аминокиселината L-левцин, той със сигурност ще помогне за повишаване на протеиновия синтез в тялото Ви. Това означава по – добро протеиново захранване на мускулите Ви, а от там и интензивен мускулен растеж. L-левцин също така ще предпази вашите мускули след тренировката, от настъпването на катаболни процеси, които водят до мускулно разграждане.

Благодарение на L-Leucine, вашето възстановяване ще бъде пълноценно и бързо, както никога до сега. L-левцинът  е аминокиселина, която вашето тяло не може да синтезира. Ето защо, е необходимо да я приемате допълнително. L-левцин  не само съдейства за растежа  на вашите мускули! Той спомага  за изграждането и укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин. L-левцин доказано превъзхожда другите аминокиселини, по отношение на   предизвикването на инсулинова реакция. Той създава предпоставки  за удължено отделяне на инсулин, което пък води до  по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

Левцин също така, е една от най-важните BCAA аминокиселини, когато става въпрос за  производство на енергия в тялото. Много проведени  проучвания доказват, че приблизително 90% от левцин в храната се използва от тялото за генериране на енергия. Това означава, че ако допуснете недостиг на левцин, резултатите от вашите тренировки ще са силно ограничени. Можете да сте сигурни че си набавяте достатъчно от тази аминокиселина, чрез приема на L-Leucine. Тази добавка значително ще увеличи производството на енергия в тялото Ви, за по-ефективни тренировки.

Начин на употреба: Смесете 2 чаени лъжички (5 гр) с 240 мл вода или друга напитка по избор и консумирайте 1-3 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах.

Разфасовка: 200 грама

Състав:

sports_leucine_facts

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 40
Съставки
Л-левцин 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Leucine 200 гр

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL927
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка