Nutrend BCAA 2:1:1 150 таблеткиNutrend BCAA 2:1:1 150 таблетки1
Nutrend BCAA 2:1:1 150 таблетки
57.00 лв
product header
Nutrend BCAA 2:1:1 150 таблеткиNutrend BCAA 2:1:1 150 таблетки

Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига.

За да изградите желаната от Вас мускулна маса, трябва да приемате достатъчно количество от тях, а щом  тренирате активно всеки ден, със сигурност имате нужда от допълнителен прием. По време на тренировка, тялото Ви губи големи количества ВСАА. Това поставя мускулите Ви пред опасност от катаболен разпад.

Нужно Ви е моментално захранване с тези аминокиселини, което  става възможно с приема на продукта AMINO BCAA MGA STRONG на Nutrend, който съдържа 1000 мг от най-важните незаменими верижно разклонени аминокиселини в една таблетка. Аминокиселините L-Левцин, L-Изолевцин, L-Валин са в оптимално съотношение 2:1:1, което да отговори на нуждите на организма по време и след тренировка. Чиста кристална форма BCAA за стимулиране на мускулния растеж и по-добро възстановяване.

Характеристики на продукта:

  • Оптимално съотношение 2:1:1
  • Осигурява 1000 мг ВСАА в таблетка
  • Ускорява възстановяването на мускулите
  • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
  • Премахва чувството на умора


AMINO BCAA MGA STRONG доставя ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Това са три специфични аминокиселини - левцин, изолевцин и валин.

 Предимство на BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в  черния дроб. Поради тази причина, бързо лесно  подпомагат  възстановяването  и подкрепят  мускулния растеж, а също така предпазват от мускулно  разграждане. Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.

 Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.

Приема на AMINO BCAA MGA STRONG ще увеличи значително синтеза на протеини в тялото Ви. Освен това, ще подпомогне задържането на азотен оксид, което ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород.

Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум. Приема на AMINO BCAA MGA STRONG Ви гарантира също, че ще получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви.

ВСАА аминокиселините във формулата на AMINO BCAA MGA STRONG ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Не на последно място, формулата на AMINO BCAA MGA STRONG ще Ви помогне да редуцирате излишните мазнини. Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.Това допълнително  ще подчертае мускулите Ви и ще извае тяхната форма.

Начин на употреба: Вземайте по 3 таблетки 40-60 минути преди и още 3 непосредствено след тренировка.

Разфасовка: 150 таблетки

Състав:

nutrend-amino-bcaa-mega-strong-tabs-211-150-tabs2

Дозировка
Доза 6 таблетки
Дози в опаковка 25
Съставки
Въглехидрати 1,9 g
Енергийна стойност 34 kcal
Л-валин 1500 mg
Л-изолевцин 1500 mg
Л-левцин 3000 mg
Мазнини 0.9 g
Наситени мазнини 0,6 g
Протеини 4,1 g
Сол 0.01 g
Фибри 0,5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend BCAA 2:1:1 150 таблетки

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend BCAA 2:1:1 150 таблетки
  • Наличност: В наличност
57.00 лв
Бърза поръчка