SAN BCAA Reloaded 114 грSAN BCAA Reloaded 114 гр1
SAN BCAA Reloaded 114 гр
30.00 лв
SAN BCAA Reloaded 114 грSAN BCAA Reloaded 114 гр

Искате да сте големи и силни? Тогава побързайте да грабнете феноменалния продукта BCAA Reloaded на  SAN! Да речем, че сте упорити  като муле,  и  сте решени да добавите мускули като гранит по цялото си тяло, и то все повече с всеки изминал месец. Умът и тялото работят в едно, и няма нищо което да Ви спре, по пътя към постигане на целите, но сякаш нещо куца. Това от което имате нужда е BCAA Reloaded. В съчетание с правилно хранене, и редовни и интензивни тренировки,  BCAA  Reloaded ще направи мускулестото тяло   съвсем реално  и възможно, защото този продукт   увеличава синтеза на протеини.

bcaa-pro-reloaded-top-header

Основни характеристики на BCAA  Reloaded

 

 • Подпомага естественото производство на тестостерон
 • До 10 пъти по-изразен анаболен потенциал
 • Значително подобрява възстановяването
 • Подобрява мускулния растеж и производителност
 • Повече бионаличен от останалите подобни продукти
 • Максимална абсорбция на активните  съставки
 • Чудесен, освежаващ вкус


Повече от 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от   BCAA (аминокиселини с разклонена верига -  валин, левцин и изолевцин). Приблизително  25% от енергията, която използвате  по време на тренировка, идва именно от тези  BCAA. Тези аминокиселини са незаменими, а това означава, че Вие трябва да ги получавате от странични източници -  с храната  и с добавки. Те се различават от другите  аминокиселини, тъй като  влизат директно в мускулите, а  не се метаболизират  в черния дроб. Ежедневните интензивни тренировки разрушават BCAA в организма, така че, за за да компенсирате този недостиг, трябва да приемате  BCAA аминокиселини  преди и след тренировка. Основната функция на BCAA аминокиселините е  възстановяване след тренировката.

Header-BCAA-reloaded

BCAA  Reloaded Ви осигурява ВСАА, но по съвсем нов и револючионен начин !Повечето подобни продукти доставят тези аминокиселини в съотношение  02:01:01, което по принцип  е добре, но не осигурява подходящо анаболно задвижване. Продукта BCAA  Reloaded  доставя  L-Leucine -  6300 мг,  L-Изолевцин  - 525 мг, и L-Валин -  525 мг във всяка доза, и то в уникално мощното съотношение  12:01:01! Формулата на продукта включва също така микронизиран L-глутамин - 2500 мг, за допълнително  насърчаване на възстановяването.  ВСАА аминокиселините, които BCAA  Reloaded съдържа, са по-разтворими във вода и по-бързо се  абсорбират. Това означава че Вие можете да постигнете свръх резултати, за относително кратък период!

Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка с 300 мл вода, и приемайте  по време и непосредствено след тренировка.

Разфасовка: 114 гр / 10 дози

Състав:

SAN_BCCA_PRO_RELOADED_LABEL

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

SAN BCAA Reloaded 114 гр

 • Производител: SAN
 • Код на продукта: SAN BCAA Reloaded 114 гр
 • Наличност: В наличност
 • 30.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359