SAN BCAA Reloaded 114 грSAN BCAA Reloaded 114 гр1
SAN BCAA Reloaded 114 гр
30.00 лв
product header
SAN BCAA Reloaded 114 грSAN BCAA Reloaded 114 гр

Искате да сте големи и силни? Тогава побързайте да грабнете феноменалния продукта BCAA Reloaded на  SAN! Да речем, че сте упорити  като муле,  и  сте решени да добавите мускули като гранит по цялото си тяло, и то все повече с всеки изминал месец. Умът и тялото работят в едно, и няма нищо което да Ви спре, по пътя към постигане на целите, но сякаш нещо куца. Това от което имате нужда е BCAA Reloaded. В съчетание с правилно хранене, и редовни и интензивни тренировки,  BCAA  Reloaded ще направи мускулестото тяло   съвсем реално  и възможно, защото този продукт   увеличава синтеза на протеини.

bcaa-pro-reloaded-top-header

Основни характеристики на BCAA  Reloaded

 

  • Подпомага естественото производство на тестостерон
  • До 10 пъти по-изразен анаболен потенциал
  • Значително подобрява възстановяването
  • Подобрява мускулния растеж и производителност
  • Повече бионаличен от останалите подобни продукти
  • Максимална абсорбция на активните  съставки
  • Чудесен, освежаващ вкус


Повече от 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от   BCAA (аминокиселини с разклонена верига -  валин, левцин и изолевцин). Приблизително  25% от енергията, която използвате  по време на тренировка, идва именно от тези  BCAA. Тези аминокиселини са незаменими, а това означава, че Вие трябва да ги получавате от странични източници -  с храната  и с добавки. Те се различават от другите  аминокиселини, тъй като  влизат директно в мускулите, а  не се метаболизират  в черния дроб. Ежедневните интензивни тренировки разрушават BCAA в организма, така че, за за да компенсирате този недостиг, трябва да приемате  BCAA аминокиселини  преди и след тренировка. Основната функция на BCAA аминокиселините е  възстановяване след тренировката.

Header-BCAA-reloaded

BCAA  Reloaded Ви осигурява ВСАА, но по съвсем нов и револючионен начин !Повечето подобни продукти доставят тези аминокиселини в съотношение  02:01:01, което по принцип  е добре, но не осигурява подходящо анаболно задвижване. Продукта BCAA  Reloaded  доставя  L-Leucine -  6300 мг,  L-Изолевцин  - 525 мг, и L-Валин -  525 мг във всяка доза, и то в уникално мощното съотношение  12:01:01! Формулата на продукта включва също така микронизиран L-глутамин - 2500 мг, за допълнително  насърчаване на възстановяването.  ВСАА аминокиселините, които BCAA  Reloaded съдържа, са по-разтворими във вода и по-бързо се  абсорбират. Това означава че Вие можете да постигнете свръх резултати, за относително кратък период!

Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка с 300 мл вода, и приемайте  по време и непосредствено след тренировка.

Разфасовка: 114 гр / 10 дози

Състав:

SAN_BCCA_PRO_RELOADED_LABEL

 

Дозировка
Доза 11.4 g
Дози в опаковка 10
Съставки
BCAA 7500 mg
Л-валин 525 mg
Л-глутамин 2500 mg
Л-изолевцин 525 mg
Л-левцин 6300 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN BCAA Reloaded 114 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN BCAA Reloaded 114 гр
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359