BIOTECH USA BCAA + B6 200 таблетки BT3051
BIOTECH USA BCAA + B6 200 таблетки
39.00 лв
BIOTECH USA BCAA + B6 200 таблетки BT305

BCAA + B6 от BioTech USA е продукт с доказано качество и класическо съотношение на верижноразклонените аминокиселини – 2:1:1

 

Аминокиселините  с разклонена верига, или ВСАА, включват съществените  аминокиселини валин, левцин и изолевцин. "Съществени“ означава, че тези аминокиселини не се произвеждат  от организма Ви, въпреки че те участват активно  в синтеза на протеините, които изграждат  мускулите.  Когато тренирате интензивно, вашето тяло губи енергия, а също така изчерпва запасите на ВСАА. Това намаляване на аминокиселините с разклонена верига, намалява   синтеза на протеини, което от своя страна намалява физическия капацитет на вашето тяло, и стопира изграждането на мускулите. За да избегнете това, вземете продукта BCAA + B6 на  Biotech USA. Това e xpaнитeлнa дoбaвĸa c виcoĸa ĸoнцeнтpaция нa вepижнo-paзĸлoнeни aминoĸиceлини и обогатена с витамин В6.

Характеристики на продукта: 

 • 4000 мг ВСАА на доза
 • С добавени витамин B6
 • Съотношение 2:1:1
 • Предпазва от катаболизъм
 • Осигурява анаболно действие
 • Подпомага възстановяването на мускулите
 • Подобрява физическата издържливост


BCAA, които формулата на BCAA + B6 ще Ви осигури  са изключително важно допълнение за всеки спортист и културист, защото са мощен  антикатаболен агент. Катаболизма  по същество е  "разграждане" на мускулите, в резултат на което  се  освобождава енергия. След  всяка интензивна тренировка, тялото обикновено е в катаболно състояние. Това може да хвърли вашите усилия на вятъра, ако не реагирате адекватно! Това е мястото, където на помощ  идва добавката BCAA + B6, доставяйки Ви аминокиселините с разклонена верига.

В  допълнение към антикатаболното си действие, тези аминокиселини  също имат анаболен ефект, което означава, че те ще помогнат на тялото Ви да произвежда повече протеини, а на мускулите Ви да растат, и да се възстановяват по-бързо. BCAA  също така  помагат  за регулиране на нивата на гликоген, и неговия синтез. Гликогенът е форма  на глюкоза, която се съхранява предимно в мускулите и черния дроб, за да осигури енергия. Това е особено важно за осигуряване на енергия за мускулите, по време на интензивна физическа активност.

ВСАА спомагат за изграждане на чиста мускулна маса,  чрез създаване на метаболитен път, или верига от химични реакции, която се провежда в рамките на една клетка, давайки  възможност за растежа и възстановяването на мускулната тъкан. Освен че предпазват вашите мускули и стимулират техния растеж, аминокиселините с разклонена верига  спомагат за поддържане на положителен азотен баланс. BCAA + B6 съдържа и B6, който отговаря за нормалното протичане на метаболизирането на протеините в тялото. Витамин B6 е известен и с това, че забавя умората и намалява стреса. 

Начин на употреба:  Като хранителна добавка, приемайте 4 таблетки BCAA+B6 на ден. За най-добри резултати, приемете 2 таблетки 30 минути преди тренировка и още две – веднага след нея.

Разфасовка: 200 таблетки 

Напишете отзив

    Лош           Добър

BIOTECH USA BCAA + B6 200 таблетки

 • Производител: Biotech USA
 • Код на продукта: BT305
 • Наличност: В наличност
 • 39.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359