SAN Performance Leucine 200 грSAN Performance Leucine 200 гр1
SAN Performance Leucine 200 гр
43.00 лв
product header
SAN Performance Leucine 200 грSAN Performance Leucine 200 гр

Аминокиселините са важни за всеки човек, но са незаменими за хората, които се занимават със спорт. Това е така, защото аминокиселините изграждат протеините. Също така, те съдействат за покачване на мускулната маса и за постигане на релеф, за възстановяването на мускулните тъкани, влияят на настроението, подпомагат  храносмилането, и извършват много други важни за организма функции. Една от важните за атлетите аминокиселини е л-левцин. За да си осигурите адекватно количество от нея, е достатъчно да си набавите продукта Performance Leucine на SAN! Тази хранителна добавка, осигурява висококачествен L-левцин-една от най-анаболните аминокиселини!

Как действа Performance Leucine?

  • Повишава енергийното производство
  • Насърчава мускулния растеж и възстановяване
  • Увеличава вашата издържливост
  • Има антикатаболно действие
  • Стимулира синтеза на протеини
  • Активира mTOR , за изграждане на мускулите


Л-левцин е есенциална аминокиселина, а това означава че организма Ви не може да я произвежда самостоятелно и трябва да си я доставяте от външни източници. Също така, л-евцин е най-разпространената в мускулите,  от трите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Приемайки продукта Performance Leucine, Вие си осигурявате подходящо количество л-левцин, който ще помогне за повишаване на протеиновия синтез в тялото Ви. Това означава по-добро протеиново захранване на мускулите Ви, а от там и повишен  мускулен растеж. Аминокиселината л-левцин също така ще предпази вашите мускули след тренировката, от естествените  катаболни процеси, които причиняват  мускулно разграждане. Благодарение на Performance Leucine Вие също ще се възстановявате пълноценно и бързо, както никога до сега.

Л-левцин съдейства също така, за заздравяването на костите, кожата и мускулната тъкан, и подпомага производството на аминокиселината глутамин. Л-левцин със сигурност превъзхожда останалите  аминокиселини, по отношение предизвикването на инсулинова реакция. Аминокиселината  създава условия  за удължено отделяне на инсулин, което води до  по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото. Добавянето на допълнително количество  л- левцин към вашия хранителен режим,  чрез приема на  продукта Performance Leucine, е ефективен начин  за увеличаване  на мускулния растеж и анаболните процеси в  тялото след тренировка.

Без съмнение, Performance Leucine е хранителна добавка, която е подходяща за всеки атлет,  желаещ максимална анаболна сила и върховен  мускулен растеж. Дори да смятате, че получавате достатъчно от аминокиселината л-левцин с храната, не забравяйте че сте спортисти-колкото повече л-левцин получавате, толкова повече мускули ще градите. Performance Leucine е важна хранителна добавка за поддържането  на положителен азотен баланс, а  също така е гаранция  за запазването на мускулите дълго след тренировката.

Начин на употреба: Приемайте 1 чаена лъжичка (5 гр.) на ден.

Разфасовка: 200 грама

Състав:

san-performance-leucine-200gr-img

Дозировка
Доза 1 чаена лъжичка (5 g)
Дози в опаковка 40
Съставки
Л-левцин 5 g
5 SAN Performance Leucine 200 гр
Доста важна аминокиселина, която е подходяща за всякакви спортни цели . Препоръчвам !
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Performance Leucine 200 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Performance Leucine 200 гр
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
Бърза поръчка