NOW L-Leucine Powder 255 грNOW2411
NOW L-Leucine Powder 255 гр
90.00 лв
product header
NOW L-Leucine Powder 255 грNOW241

L-Leucine – Л-левцин


Бодибилдърите и атлетите със  сигурност са чували за аминокиселините и вероятно знаят, че те  са градивни елементи на белтъчните в човешкото тяло. Аминокиселините  спомагат за покачване на мускулната маса и за релеф, за възстановяването на мускулните тъкани, оказват влияние върху настроението, спомагат  храносмилането и много други. Ако се занимавате с бодибилдинг, или друг спорт, задължително трябва да приемате аминокиселинна добавка. Предлагаме Ви да опитате L-Leucine Powder на NOW Foods! Тази аминокиселинна хранителна добавка със съдържание на L-левцин,  стимулира растежа на чиста мускулна маса, като подобрява синтеза на протеини и има силно антикатаболно действие.

Действие от продукта:

  • Стимулира протеиновия синтез
  • Увеличава секрецията на инсулин
  • Подпомага мускулния растеж
  • Има антикатаболно и анаболно действие
  • Поддържа костната здравина


Л- левцин е основна аминокиселина, използваща се за изграждане на сила, и е много важна аминокиселина с разклонена верига. Левцинът е жизненоважна аминокиселина за всяко ниво от бодибилдинга, защото има важен принос за изграждането на цялостната чиста мускулна маса. Всъщност, ефектът на левцина като анаболен сигнализиращ активатор е тестван и доказан от някои световно известни университети. Тъй като L-Leucine Powder съдържа аминокиселината L-левцин, той със сигурност ще помогне за повишаване на протеиновия синтез в тялото Ви. Това означава по-добро протеиново захранване на мускулите Ви, а от там и интензивен мускулен растеж. L-левцин също така ще предпази вашите мускули след тренировката, от настъпването на катаболни процеси, които водят до мускулно разграждане.

Благодарение на L-Leucine Powder, вашето възстановяване ще бъде пълноценно и бързо, както никога до сега. L-левцинът  е аминокиселина, която вашето тяло не може да синтезира. Ето защо, е необходимо да я приемате допълнително. L-левцин  не само съдейства за растежа  на вашите мускули! Той спомага  за изграждането и укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин. L-левцин доказано превъзхожда другите аминокиселини, по отношение на   предизвикването на инсулинова реакция. Той създава предпоставки  за удължено отделяне на инсулин, което пък води до  по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

Левцин също така, е една от най-важните BCAA аминокиселини, когато става въпрос за  производство на енергия в тялото. Много проведени  проучвания доказват, че приблизително 90% от левцин в храната се използва от тялото за генериране на енергия. Това означава, че ако допуснете недостиг на левцин, резултатите от вашите тренировки ще са силно ограничени. Можете да сте сигурни че си набавяте достатъчно от тази аминокиселина, чрез приема на L-Leucine Powder. Тази добавка значително ще увеличи производството на енергия в тялото Ви, за по-ефективни тренировки.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (5 гр) от 1-3 пъти дневно 30-45 минути преди тренировка или в комбинация със след-тренировъчна напитка.

Опаковка: 255 грама

Състав:

now-l-leucine-powder-255gr-sydyrjanie

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 51
Съставки
Л-левцин 5 g
5 NOW L-Leucine Powder 255 гр
Взимам продукта, когато съм на строга диета и ям големи количества протеин и ми помага доста с усвояването.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW L-Leucine Powder 255 гр

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW241
  • Наличност: В наличност
90.00 лв
Бърза поръчка