Haya CoQ10 60 мг 120 капсулиHL9931
Haya CoQ10 60 мг 120 капсули
52.00 лв
product header
Haya CoQ10 60 мг 120 капсулиHL993

Коензим Q 10 е естествен антиоксидант, който е част от всяка клетка в тялото Ви, и играе важна роля в производството и регулирането на клетъчната енергия, както и в защитата срещу свободните радикали. Коензим Q 10  помага да се поддържа здравословно тегло, укрепва имунната и сърдечно-съдовата системи на тялото, и е от съществено значение за нормалното функциониране на всички тъкани и органи. С възрастта обаче,  способността на организма да синтезира коензим CoQ10  намалява, поради което е нужен допълнителният му прием. Перфектната добавка за тази цел е Co-Q10 на Haya Labs.

Какви са ползите от приема на този продукт?

  • Подобрява притока на кръв към органите, включително и към сърцето
  • Подобрява обмяната на веществата в организма
  • Укрепва стените на кръвоносните съдове
  • Понижава кръвното налягане
  • Увеличава енергията и издържливостта
  • Осигурява защита за сърцето


Допълнителното приемане на CoQ10 увеличава енергетичните възможности на организма и издържливостта. Тъй като сърцето е органът, който изразходва най-много енергия, наличието на необходимото количество CoQ10 е изключително важно за поддържането на силно сърце. CoQ10 има и  функции на  мощен антиоксидант, което означава, че предпазва клетъчните мембрани от  вредните съединения, наречени свободни радикали.  CoQ10 дори подпомага горенето на мазнини, като оптимизира обмяната на веществата.

За кого е подходящ продукта Co-Q10? Ако сте над 30 години, производството на този коензим в тялото Ви намалява. Ето защо, тази добавка е подходяща за Вас. Тъй като е антиоксидант, CoQ10 ще предпази всички ваши органи от действието на свободните радикали, а също ще забави процеса на стареене. Ако водите напрегнат начин на живот Co-Q10 също е подходящ за Вас. От продукта могат да се възползват и спортистите, тъй като той повишава енергията и защитава сърцето.

Начин на употреба: Приемайте  1-3 дози дневно с храната.

Състав:

Co-Q10_60mg_120caps_facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Коензим Q10 60 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya CoQ10 60 мг 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL993
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
Бърза поръчка