Haya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсулиHaya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсули1
Haya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсули
25.00 лв
product header
Haya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсулиHaya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсули

Повечето хора смятат, че мазнините са лошо нещо, но не всички мазнини са вредни. Вярно е, че повечето  от тях са много опасни за здравето, но има и такива, които са много полезни. Тези “добри“ мазнини са Омега 3, 6, 9, които са сред най-здравословните мазнини, необходими за нормалния растеж и развитие на тялото . Тези мазнини играят изключително важна роля за развитие на клетките, а от там и за развитието на цялото тяло. Те също така са важни за сърцето, полезни са за кожата и косата, както и за кръвоносната, репродуктивната и дихателната системи, и дори за мозъка. Омега-3 и 6 не могат да бъдат произведени от вашето тяло  и трябва да бъдат получени чрез  външни източници.

Организма може да произвежда омега-9 от омега-3 и омега-6. За да получавате достатъчно количество  от тези важни мазнини, просто вземете продукта Essential Fatty Acids на Haya Labs пpeдcтaвлявя xpaнитeлнa дoбaвĸa oт виcoĸ ĸлac, ĸoмбиниpaщa в cъcтaвa cи oмeгa-3, oмeгa-6 и oмeгa-9 мacтни ĸиceлини. Taзи ĸoмбинaция пpaви фopмyлaтa изĸлючитeлнo eфeĸтивнa и c peдицa paзлични пoлeзни eфeĸти въpxy opгaнизмa.

Характеристики на продукта:

  • Доставя балансирано количество омега 3,6 и 9 мастни киселини
  • Подобрява цялостното здравословно състояние
  • Повишава енергийните нива в тялото
  • Действа противовъзпалително
  • Подобрява здравето на сърдечно – съдовата система
  • Поддържа нервната система


Омега 3 6 9 мастните киселини, трябва да присъстват във всеки здравословен хранителен режим. Съвременните диети се подчиняват  на правилото за тоталното ограничаване на мазнините, но без омега 3 6 9 мастните киселини, тялото не може да функционира правилно. Те са от решаващо значение да синтезирането на хормоните и производството на различни клетъчни структури. Освен това са важен фактор за  правилното усвояване на мастноразтворимите витамини. По-важни  за здравето  са Омега-3 (алфа линоленова киселина), Омега-6 (гама линоленова киселина) и Омега-9 (олеинова киселина).Омега-3 и Омега-6 мастни киселини ще Ви защитят от сърдечносъдови заболявания, тъй като понижават  холестерола, повишават обема на  кръвоносните съдове и регулират  кръвното налягане.

Тези мастни киселини също така са изключителни имуностимуланти и се отличават с мощни противовъзпалително свойство. Омега 3,  6 и 9 мастните киселини във формулата на Essential Fatty Acids, са изключително полезни  за умствената  дейност-подобряват  концентрацията, засилват паметта и облекчават депресията. Имат също така положителен ефект върху състоянието на кожата, и особено Омега-6 мастната киселина, която облекчава различни кожни възпаления. При дефицит  на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини  се наблюдават депресия, слаба памет, суха кожа и коса, екзема, пърхот. Приемайки продукта Essential Fatty Acids, Вие ще сте сигурни че получавате достатъчно от тези ценни мастни киселини, за да бъдете по-здрави от всякога!

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от 3 гел капсули дневно по време на хранене.

Разфасовка: 90 гел капсули

Състав:

1804_s4zuo

Дозировка
Доза 3 гел капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 240 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 360 mg
Алфа линоленова киселина (ALA) 636 mg
Витамин Е 30 IU
Гама-линоленова киселина 228 mg
Калории 40
Калории от мазнини 32
Линоленова киселина 522 mg
Мазнини 3,75
Олеинова киселина 402 mg
Протеини 0,3 g
Холестерол 10 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Essential Fatty Acids 1250 мг 90 гел капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка