NOW Zinc Picolinate 60 капсулиNOW15501
NOW Zinc Picolinate 60 капсули
22.00 лв
product header
NOW Zinc Picolinate 60 капсулиNOW1550

Цинк


Цинк (Zink Picolinate) е изключително важен минерал за поддържането на половите функции при мъжете, като спомага за повишаване производството на сперматозоиди. Дори лека недостатъчност на цинк (Zink Picolinate) може да доведе до мускулна атрофия или депресивни състояния, понижено ниво на тестостерон, затова той трябва да се приема ежедневно чрез храната или като добавка.

Цинк е незаменим ключов минерал. Той се съдържа във всяка клетка на човешкото тяло и е отговорен за протичането на над 300 ензимни реакции.

Цинк (Zink Picolinate) играе важна роля във всички метаболитни процеси. По-голямата част от цинк в човешкото тяло е струпан в костите и мускулите. Той има силна антиоксидантна активност, важен е за заздравяването на раните, подобряването на структурите на косата и ноктите, растежа, синтеза на колаген, мозъчната дейност, въглехидратния метаболизъм (оползотворяването на глюкозата и продукцията на инсулин).

Разфасовка: 60 капсули

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Продуктът не е лекарствено средство.
 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 60 -
Минерали  
Цинк (Zinc) 50  mg 333%
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Код: NOW1550

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Цинк 50 mg
5 NOW Zinc Picolinate 60 капсули
Всеки знае че цинкът е доказано полезен, но не всеки знае че формулата пиколинат е по-добре усвоима от организма, затова аз бих препоръчала този вариант.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Zinc Picolinate 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1550
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка