Haya CoQ10 & Red Yeast Rice 60 дражетаHL9921
Haya CoQ10 & Red Yeast Rice 60 дражета
41.00 лв
product header
Haya CoQ10 & Red Yeast Rice 60 дражетаHL992

Сърцето е най – натоварения орган във вашето тяло – дори когато спите, то не спира да работи. За съжаление, съвременния начин на живот излага сърцето на големи рискове. Високия холестерол е една от причините за високата заболеваемост на сърдечно – съдовата система. Ако искате да се погрижите са вашето сърце, предлагаме Ви да го направите с продукта Co-Q10 60mg. & Red Yeast Rice на Haya Labs. Това е една чудесна комбинация за понижаване на холестерола и поддържане здравето на сърцето!

Защо да изберете Co-Q10 60mg. & Red Yeast Rice?

  • Продукта поддържа здравето на сърдечно - съдовата система
  • Чудесен източник на енергия, която помага за работата  на сърцето
  • Помага  за поддържането на нормални нива на холестерола
  • Осигурява необходимите хранителни вещества за производство на енергия на клетъчно ниво
  • Поддържа и стимулира имунната система


Една от двете съставки на продукта е червения ориз. Той е бил използван  в Китай от хилядолетия, именно с  медицински цели. Червеният ориз е бил споменат в  древните  китайски книги  с лекарства, като полезно средство  за подобряване на кръвообращението и засилване на кръвния поток към сърцето. Скорошните изследвания доказват, че червения ориз съдейства за намаляване на липидите в кръвта, включително холестерола и триглицеридите.

Коензим Q-10 (CoQ10) е другата активна съставка в този продукт. Той  се препоръчва при увреждания на сърцето, подобрява неговата дейност, и е ефективно средство за предпазване от сърдечно – съдови заболявания. CoQ10 също така е и антиоксидант, който ще Ви предпази от свободните рдикали. Комбинацията от коензим CoQ10 и червен ориз в Co-Q10 60mg. & Red Yeast Rice е ефикасен начин да предпазите сърцето си, да получите цялата Ви необходима енергия, и да получите защита от вредното  окисляване.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули 1 до 2 пъти на ден, с храната.

Състав:

Co-Q10_plus_Red_Yeast_Rise_60softgels_facts

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
Коензим Q10 60 mg
Червен ориз 600 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya CoQ10 & Red Yeast Rice 60 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL992
  • Наличност: В наличност
41.00 лв
Бърза поръчка