NOW Soy Isoflavones 60 капсулиNOW32871
NOW Soy Isoflavones 60 капсули
52.00 лв
product header
NOW Soy Isoflavones 60 капсулиNOW3287

Соеви Изофлавони за здраво сърце


Soy Isoflavones е със силна формула, която би могла да Ви укаже съдействие за постигане на качествена защита на Вашето сърце. С този артикул можете да намалите вероятността от заболяване на Вашата сърдечно-съдова система. Учените считат, че основната съставка на този продукт би могла да подобри Вашето полово здраве. Представителките на нежния пол могат да получат съдействие за по-леко протичане на менопаузата.

Soy Isoflavones съдържа в себе си соеви изофлавони. Продуктът е главно създаден, за да подпомогне дамите. Така всяка една жена може да получи качествена подкрепа, без значение от нейната възраст. Самите соеви изофлавони са изследвани от учените години наред. Така е достигнато до извода, че тези вещества са много подходящи за женския организъм, защото структурата и функционалността им наподобяват женските полови хормони.

Soy Isoflavones може да бъде полезен за редуциране на топлите вълни, както и за цялостното им премахване. Ако искате да избегнете нощните изпотявания по време на менопауза, то тогава този артикул би могъл да Ви укаже тази толкова необходима подкрепа. Формулата му има възможност да облекчи и главоболието, както и Вашата раздразнителност.

Тези симптоми, както и психическото напрежение са типични за този деликатен период. Те са знак, че менопаузата приближава. Soy Isoflavones може да ги облекчи и освен това е способен да придобиете още
 

Плюсове от прием на Soy Isoflavones

  • Подкрепа при симптомите на климактеричния синдром;
  • Възможност за евентуално предпазване от някои видове рак в определени случаи;
  • Защита от сърдечно-съдови заболявания;
  • Подкрепа против остеопороза;
  • Мощна антиоксидантна активност, проявена от анаболните изофлавони;
  • Редукция на холестеролните нива;
  • По-голяма плътност на Вашата костна маса и други ползи.


Soy Isoflavones е натурален продукт, който би могъл да е от полза и за представителите на силния пол. Сред възможностите на този продукт спада и евентуалното намаляване на риск от рак на простата. Подкрепата за Вашето полово здраве е огромна и организма Ви със сигурност би трябвало да усети разликата. Този продукт е създаден, за да може да Ви помогне.

Начин на употреба: 1 капсула 1-3 пъти дневно с храната.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Билки
Соеви изофлавони 150 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Соеви изофлавони 150 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Soy Isoflavones 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3287
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
Бърза поръчка