Haya Cal-Mag Citrate 90 таблеткиHaya Cal-Mag Citrate 90 таблетки1
Haya Cal-Mag Citrate 90 таблетки
20.00 лв
product header
Haya Cal-Mag Citrate 90 таблеткиHaya Cal-Mag Citrate 90 таблетки

Калцият и магнезият са от съществено значение за много телесни функции, особено за костната плътност и здравина. Те също са важни за поддържането на мускулите и здравето на нервите. Калцият и магнезият работят заедно в синхрон. Въпреки че калцият  е най – важният минерал за  костната калцификация, качеството на калциевите кристали зависи от магнезия. Когато нивата  на магнезий, са недостатъчни, калциевите  кристали са по-слаби, което позволява появата на фрактури. Cal-Mag Citrate на Haya Labs е хранителна добавка, която Ви осигурява тези важни и взаимнодопълващи се минерали, под формата на цитрат.

Какви са ползите от приема на този продукт?

  • Поддържа здрави кости и зъби
  • Ефективна профилактика на остеопорозата
  • Осигурява правилно кръвосъсирване
  • Поддържа функциите на мускулите
  • Понижава кръвното налягане
  • Поддържа холестерола в здравословни граници


Формулата на Cal-Mag Citrate лесно и пълноценно се усвоява от организма. Калциевия цитрат който Ви осигурява, е така да се каже висша форма на калция. Това означава че притежава функциите на този жизненоважен минерал, но се усвоява по – добре от тялото, което пък повишава неговата активност. Калцият е минерал, който е  необходим за много функции в организма Ви, като мускулните съкращения, съсирването на кръвта, процесите на предаване на нервните импулси. Той е ключов фактор за здравината на костите и зъбите

Магнезият пък е необходим,  за нормалната функция на мускулите. Той регулира предаването на нервните импулси и поддържа здравето на  сърдечно-съдовата система. Магнезият  съдейства за преобразуването на въглехидратите, белтъчините и мазнините в енергия, балансира и регулира метаболизма на калция, калия и натрия. Калцийевият и  Магнезиевият  цитрат, които Cal-Mag Citrate  Ви доставя,  са силно разтворим и бионалични  форми на двата минерала. Те  имат много по-голяма степен на абсорбция в сравнение с други често срещани форми на калций и магнезий. Cal-Mag Citrate комбинира  калций с магнезий, защото  последният е нужен за правилното абсорбиране на калция.

Начин на употреба: Приемайте по 3 таблетки дневно.

Състав:

Cal-Mag_Citrate_90tabs_facts

Дозировка
Доза 3 табетки
Дози в опаковка 30
Съставки
Калций 660 mg
Магнезий 264 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Cal-Mag Citrate 90 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Cal-Mag Citrate 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка