Ластици за тренировка на крака Armageddon SportsARM0601
Ластици за тренировка на крака Armageddon Sports
59.99 лв
product header
Ластици за тренировка на крака Armageddon SportsARM060

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ: Тези ластици за тренировка са подходящи за да оформиш и развиеш своите бедра, крака, дупе. Могат да се използват за всички спортове: Бягане, Футбол, Баскетбол, Волейбол, Танци, ММА, Муай Тай и много други. Ластиците за крака се употребяват във всички спортове по цял свят.

✔ ПОДОБРИ СЕБЕ СИ: Бягай по-бързо, повиши скоростта с която спринтираш, повиши издръжливостта, развий ловкостта, скачай по-високо, създай експлозивна сила! Можеш да постигнеш много с тези ластици за тренировка на крака!  

✔ БЪДИ АТЛЕТ: Много атлети от всички спортове използват ластиците за бедра за да бягат по-бързо, да скачат по-високо или просто да бъдат по-издръжливи. Футболисти включват този аксесоар в дневните си тренировки, за да развиват всестранно мускулите на краката. Жени, които искат по-стегнати бедра или по-оформено дупе също използват тези ластици  за тренировките вкъщи.

 

✔ КАЧЕСТВО: Изработени от 100% натурален латекс и висококачествени скоби за закачане, тези ластици ще издържат дълго във времето, дори и на най-безпощадните тренировки.

✔ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ: В комплекта получаваш 1 бр. торбичка за съхранение, 2 бр. ленти за поставяне на краката, 2 бр. червени ластици със съпротивление 10 кг и 2 бр. жълти ластици със съпротивление 5 кг. Когато комбинираш всички ластици заедно постигаш съпротивление от над 30 кг! Започни своята тренировка с 1 бр. ластик и последователно увеличавай съпротивлението.

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

ЗАКУПЕТЕ ЛАСТИЦИТЕ И УСЕТЕТЕ РАЗЛИКАТА САМО СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ТРЕНИРОВКИ!

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

5 Ластици за тренировка на крака Armageddon Sports
Тренирам футбол и ги използвам по време на тренировката, вършат ми супер работа, дори и приятелите ми си купиха от тези.
5 Ластици за тренировка на крака Armageddon Sports
Ластиците са страхотни, използвам ги отскоро и по време на тренировка много добре натоварват бедрата и дупето ми :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ластици за тренировка на крака Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM060
  • Наличност: В наличност
59.99 лв
Бърза поръчка