Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ЧеренARM0551
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Черен
38.99 лв
product header
Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, ЧеренARM055

✔ ЧЕРЕН ЛАСТИК: Нашият високо оценен от клиентите ластичен експандер е с размери 208 x 2.2 x 0.45cm.  Ластикът представлява затворен кръг, като цялата му обиколка е 208 см., а дължината е 104 см (от единият до другият край).  Различните съпротивления ластици се различават не само по цвета, а и по широчината, като този ластик е широк 22 мм. Използвай един (или по-добре два) от тези ластици за да засилиш успехите в набиранията над брадичка използвайки ластика за асистиране. Просто постави глезена си в ластика за да поеме част от твоето тегло и по този начин да спазваш правилна форма на набиране.

 ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯТ ЛАСТИК:  В зависимост от твоята физическа подготовка имаш нужда от правилният ластик. Този ластик, който разглеждаш в момента е ЧЕРЕН със съпротивление 10-25 кг. Напълно подходящ за загрявка, сгъване за бицепс и трицепс, гребане, разнообразни тренировъчни упражнения, както за мъже  така и за жени. Другите ластици, които предлагаме в зависимост от съпротивлението са Червен, Лилав, Зелен, Син, Оранжев. Armageddon Sports предлага общо 6 ластика, разпределени в 3 групи за лека, средна и тежка тренировка. Натисни тук за да видиш всички видове ластици.

 ОТЛИЧНО СЪПРОТИВЛЕНИЕ: Предлагащ постоянно съпротивление от 10 до 25 кг., черният тренировъчен ластик е перфектен за усилване съпротивлението при повдигане на лежанка, подпомагане на набиранията на лост, загряване преди упражнения, разнообразни тренировки със съпротивление, фитнес и кросфит занимания.

 ПОДОБРИ ТРЕНИРОВКАТА СИ: Когато всяка част от упражнението има съпротивление, резултатът може да бъде по-добра форма на движение, повишена сила и мускулен растеж на цялото тяло. Можеш лесно да промениш и разнообразиш тренировъчната си рутина като добавиш съпротивление при тези упражнения – вдигане от лежанка, клякане с лост или мъртва тяга. Твоето въображение е твоят лимит. Ластичните ленти за трениране имат хиляди приложения в тренировката.

✔ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Черната тренировъчна лента-ластик е най-подходяща за  разгряване преди тренировка, стречинг, всякакви упражнения за сгъване и разгъване, набирания и като спомагателен инструмент при тренировки с тежести за увеличаване на натоварването на мускулите от горната част на тялото - бицепси, трицепси, рамене, както и предни и странични коремни мускули. Добро начало за хора от всички нива на кондиция. Може да се използва от хора претърпели контузия за възстановяване и заздравяване на разкъсаните мускулни влакна. Подходящи за мъже и жени.

 ИЗДРЪЖЛИВИ: За разлика от другите ластици и тренировъчни ленти на пазара – нашите ластици са направени от високо издръжлив естествен каучук и ще се съхранят дълго във времето, независимо колко безпощадни са твоите тренировки.

 ПОВИШИ СИЛАТА И МОБИЛНОСТТА, ИЗБЕГНИ КОНТУЗИЯТА: Подобри твоята сила и обхват от движения за всички мускулни групи. Ластичните ленти от естествен каучук на марката Armageddon Sports позволяват контролирано мускулно напрежение в множество посоки на движение, идеални за стречинг, тренировка със съпротивление и собствено тегло, упражнения за гъвкавост и подвижност, което води до позитивни ефекти за здравето, подобрена стабилност и здравина на ядрото.

✔ СПЕСТИ ПАРИ: С тренировъчните ластични ленти може да направиш тренировка за цялото тяло, докато си на удобно място вкъщи. Защо да ходиш до фитнес залата, когато всичко от което имаш нужда е при теб и не заема никакво място?

В това страхотно видео са изброени 63 вида упражнения, които можеш да правите с фитнес ластиците, както и как да избереш кой ластик е за теб.

 

Снимки:

 

 НЕ ЧАКАЙТЕ, А ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕНТАТА ОЩЕ СЕГА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Черен
Препоръчвам, здрава е лентата и може да се използва не само за набирания.
5 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Черен
Супер е здрава лентата, аз съм 105 кг и я използвам, за да ми помага при набиранията. Препоръчвам!
5 Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Черен
Помага за набиранията! Вече правя много по-чисти набирания и повече като брой.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ластична лента за упражнения, набирания и тренировка Armageddon Sports, Черен

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM055
  • Наличност: В наличност
38.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359