Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon SportsARM0901
Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon Sports
249.99 лв
product header
Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon SportsARM090

Бойно въже /фитнес въже/


✔ ПОДОБРЕТЕ ФИЗИКАТА СИ: Въжето за тренировка има невероятни ползи върху тялото. Можете да го използвате за тренировка на цялата горна част, а защо не и за долна част. Едни от най-натоварваните мускули по време на упражнението са коремните, за това нищо чудно да имате мускулна треска на следващия ден.

✔ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. Основно се употребява за подобряване на издръжливостта, силата и експлозивността на трениращия. Във видеото долу ще видите 12 упражнения, които препоръчваме да опитате, след като закупите въжето.

✔ ПРЕМАХНЕТЕ МАЗНИНИТЕ: Знаете, че по време на тренировка тялото Ви започва да работи на по-високи обороти, нали така? Следователно то започва да гори калории. Благодарение на високата интензивност по време на тренировка с бойното въже, Вие ще губите мазнини още по-бързо, което го прави дори по-добро и от всяко кардио упражнение.

✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Можете без никакво притеснение от скъсване да прекарвате дълги тренировки с фитнес въжето. То е направено от здрав и качествен материал, като за Ваше удобство сме добавили и гладко покритие в двата края, което ще предпази ръцете Ви от протриване или наранявания.

Предимства на бойното въже

  • По-добро от кардиото – тук Вие губите мазнини, ставате по-издръжливи, трупате сила и мускули;
  • Идеална широчина и дължина – подбрали сме точната мярка, която пасва на захвата на всеки желаещ да употребява тренировъчно въже;
  • Перфектно за подготовка за двубой – с този невероятен артикул Вие можете да подобрите експлозивността и пъргавината си, които със сигурност ще Ви помогнат в следващата битка.


Вземете сега и подобрете много от качествата си само с Бойно Въже Armageddon Sports!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888880352 или 0896790799


5 Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon Sports
Много здраво въже, използвам го от половин година и досега не е мръднало изобщо, няма нито протрито, нито нищо. Доволен съм!
5 Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon Sports
Въжето е супер здраво и издръжливо! Предпочитам това с изкуствения материал пред това с естествения, защото издържа повече.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Бойно въже 5.0 см 15 м Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM090
  • Наличност: В наличност
249.99 лв
Бърза поръчка