Уред за стегнати бедра Armageddon SportsARM0831
Уред за стегнати бедра Armageddon Sports
17.99 лв
product header
Уред за стегнати бедра Armageddon SportsARM083

Уред за стегнати бедра – Тай Мастер


През 90-те години бе създаден един уред за стегнати бедра, който бързо покори целия свят. Първоначално, уреда бе предназначен за стягане и трениране на бедрата, но стана ясно че с него могат да се тренират и ръцете, корема, както и задните части.

Става въпрос за Тай Мастер - уред за стегнати бедра, чиято популярност е голяма и в наши дни. Има хиляди хора, които са използвали този уред за стегнати бедра в последните 20 години, много от които никога няма да обмислят възможността за използване на някакъв друг уред, тъй като Тай мастер е напълно достатъчен, за да им помогне да постигнат своите фитнес цели.

Този невероятен уред за стегнати бедра е толкова лесен за използване, както и лек и компактен, което го прави един продукт, който винаги надхвърля очакванията Ви.
 

Предимства на уреда за стягане на вътрешната част на бедрата


Ползите от упражненията с уреда за стегнати бедра са многобройни. Обърнете внимание на многото резултати, които можете да постигнете използвайки Тай мастер. Този уред не изисква монтаж, нито пък заема много място. Уреда за стегнати бедра предлага възможност за извайване на бедрата Ви, но това не спира само до тук.

Можете да използвате Тай мастер и за трениране и стягане на  много други части на тялото. Уреда за стягане на бедрата е толкова лесен за използване, че е идеален за тези, които току-що са започнали да тренират. Това е един изключително ефективен уред, който помага за стягането на краката и бедрата, корема и мускулатурата на гръдния кош. За този процес не винаги е нужно да харчите пари за скъпи, тежки, а понякога и заемащи твърде много място уреди или да хабите време във фитнеса с кардио на пътеката.


Уредът за стегнати бедра може да се използва, докато гледате телевизия или докато пишете на компютъра. Дори дискретно под бюрото в офиса. Никой няма да забележи, че правите упражнения за стегнати крайници. Но никой няма да пропусне колко сексапилна е станала фигурата Ви. Разходите по този уред със сигурност ще поставят усмивка на лицето Ви. Той е достъпен дори и за лица, които са с по-малък бюджет.

Това са само няколко от най-страхотните ползи, които можете да очаквате от използването на уреда за стегнати бедра. Когато се използва в продължение на най-малко 20 минути, три до четири пъти на седмица, Tай мастер може да Ви осигури резултатите, които търсите. Няма по-добър начин да се получи тонизирано, стегнато и красиво тяло.

Лесно е да наддавате на тегло и да трупате мазнини. Когато използвате уреда за стегнати бедра, тези килограми и мазнини ще се топят и то не само от бедрата, но и от всички части на тялото Ви. Тъй като уреда за стегнати бедра е компактен и преносим, може да се използва по всяко време, на всяко място, като не оставя място за извинение и причина да пропускате тренировката с него.

Всъщност, като се убедите колко е забавен, ефикасен и лесен за употреба, Вие с нетърпение ще очаквате всяка следваща тренировка с уреда за стегнати бедра. Само за няколко кратки седмици, можете да видите драматична промяна в начина, по който тялото Ви изглежда и как Ви кара да се чувствате. Преди да се усетите, Вие ще бъдете нов човек - човек, който се обича отново.

Има много продукти на пазара, които твърдят, че могат да Ви помогнат да качите тон мускули и да сваляте излишната мазнина, но много от тях са просто измама. Уреда за стегнати бедра, известен още като Тай мастер, дава истински резултати, доказвани цели 20 години. Когато искате да тонизирате и стегнете тялото си, не си губете времето с продукти, които не работят, тъй като уреда за стегнати бедра е винаги тук! Повечето от Вас си спомнят рекламите на този уред и неговата слава.

В наши дни реклами няма, но уреда продължава да е широко популярен и желан, все още осигурява множество ползи за жените и мъжете. Използването на уреда за стегнати бедра не изисква кой знае колко тежка работа и нечовешки усилия. Просто го поставете удобно между краката си или на всяко друго място където можете да го сгъвате и започнете да притискате. Ще почувствате затоплянето и затягането веднага след като започнете.
 

 

Защо да използвате уреда за стегнати бедра


След двайсет години на пазара, уреда за стегнати бедра или тай мастер успя да докаже, че не е един от тези уреди за упражнения, които изглежда  изскачат от нищото, стават невероятно популярни, а след това изчезват толкова бързо, колкото са се появили. Имайки предвид многобройните начини, по които можете да го използвате и многото ползи от упражненията с него, никак не е чудно, че уреда за стегнати бедра остава популярен и в наши дни!  

Има десетки упражнения и съчетания, които можете да правите с този уред и да тренирате буквално всички свои мускули! Можете ли да се сетите за друг уред, който е толкова лесен за използване, а в същото време може да стегне толкова много части от тялото? Със сигурност уреда за стегнати бедра е първенец в тази област!

 

Как точно работи уреда за стегнати бедра


По принцип този уред се използва за стягане на външните и вътрешните мускули на бедрата. Много хора обаче, използват уреда за стегнати бедра, като инструмент за тренировка на цялото тяло. Използват го с идеята да намаляват мазнините, да горят калории и да губят тегло при трениране на техните бедра. Това работи, защото Вие горите мазнини от цялото тяло, когато тренирате, а не само определена част от тялото, като например бедрата. По принцип, няма значение коя част на тялото тренирате с уреда за стегнати бедра, защото метаболизма Ви ще премахне мазнините навсякъде по вашето тяло. 

Не забравяйте, че ако тренирате с уреда за стегнати бедра 20 минути на ден и комбинирате с разумна диета, резултатите могат да бъдат бързи и мащабни!

Пpeдлaгa се в двa цвятa – poзoв и cин.

Вземете го сега и изградете завидна форма само с този уред!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

5 Уред за стегнати бедра Armageddon Sports
Значително си постегнах бедрата с този уред, доволна съм!
5 Уред за стегнати бедра Armageddon Sports
Много добре, влиза перфектно в упражненията, които си правя вкъщи :)
5 Уред за стегнати бедра Armageddon Sports
Повече от прекрасен продукт, браво.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Уред за стегнати бедра Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM083
  • Наличност: В наличност
17.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка