Колело за Корем 3 в 1 Armageddon SportsARM0761
Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports
24.99 лв
product header
Колело за Корем 3 в 1 Armageddon SportsARM076

Колело за коремни преси 3 в 1


В комплектът са включени колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залата!

✔ ЗДРАВО ТЯЛО, ЗДРАВ ДУХ: Колелото за коремни преси е уред, който Ви помага за подобряване на силата, издръжливостта и за поддържане на тялото в кондиция. С него можете да натоварите не само коремните мускули, а и още ръцете, раменете и гърба. Идеално е за оформяне на корема и стягане на цялата мускулатура!

✔ КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Изработката е направена от качествени и здрави материали, които да Ви осигурят безпроблемна тренировка. Ръкохватките са специално направени така, за да не Ви се пързалят ръцете и да няма никакъв риск от изпускане на уреда. Общо взето, всичко е направено така, че да се насладите на тренировката си с него, без да се притеснявате за сигурността си.

✔ ALL INCLUSIVE: Знаем, че удобството е най-важно за Вас, за това сме се погрижили за всичко! С допълнителната омекотяваща подложка Вие можете спокойно да изпълнявате упражненията си на земята и да предпазите коленете от наранявания. И това не е всичко! Добавяме и въже за скачане, което можете да добавите в тренировката си с колелото за коремни преси.

✔ ЛЕСНО И УДОБНО: Благодарение на двойните колелца и здравата ос, за която са захванати дръжките, Вие можете спокойно и лесно да изпълнявате упражненията си за оформяне на корема. Можете да го вземете с Вас където и да отидете и да го използвате където си пожелаете, стига да е равна повърхността.

✔ ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА: Коремната област е една от най-проблемните зони при хората, защото там се трупат най-често мазнини и формата на фигурата ни става грозна. Ако искате да предотвратите това или да се отървете от коремните мазнини, уредът за корем 3 в 1 е най-добрият начин да го направите!

Подложката е 34 см на 16.5 см., а диаметърът на колелото е 18.5 см, с дължината на дръжката 23.5 см.

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

5 Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports
Много добро комплектче, подарих го на моя приятелка и остана доволна :)
5 Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports
Супер комплект, много добра цена и дойде още на следващия ден!
5 Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports
Освен колело, вътре имаше и въже за скачане, както и удобна подложка за коленете.
4 Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports
Доволна съм от продукта и дойде още на следващия ден при мен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Колело за Корем 3 в 1 Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM076
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
за 2 бр. или повече 19.99 лв/бр.
Бърза поръчка