Стойки за упражнения и лицеви опори2002891
Стойки за упражнения и лицеви опори
19.99 лв
product header
New Стойки за упражнения и лицеви опори200289

Стойките за лицеви опори са чудесен аксесоар, с които можете да изпълнявате различни упражнения. С тяхното меко покритие, Вие ще намалите стресът върху китките и ще увеличите комфорта Ви по време на тренировката.

Искате ли по-голямо удобство по време на Вашата тренировка? Имате ли нужда от продукт, с който тренировката Ви ще е удоволствие? Продукт с добро качество и на добра цена?

В нашият онлайн магазин имате голям избор от фитнес аксесоари, за които гарантираме, че са 100% оригинални и качествени!

Какви са предимствата на стойките за лицеви опори

Както вече разбрахме, поставките за лицеви опори са изключително удобни и не нараняват ръцете Ви по време на тренировката. Те са изключително леки и компактни, за да можете да ги пренасяте с Вас, където и да отидете. Независимо дали ги искате за тренировка в домашни условия, навън или в залата, те ще Ви свършат страхотна работа.

С тях можете да изпълнявате упражненията стабилно и чисто, без никакви излишни движения. Меката пяна, която е използвана за покритието на стойките ги държи на едно място, придава максимален комфорт и няма възможност да се изплъзнат, докато изпълнявате упражненията си с тях.

Предимства:

  • Защита за Вашите китки
  • Противоплъзгаща система
  • Максимум комфорт и удобство
  • Прави тренировката Ви приятна

Започнете тренировката си с новата придобивка и ще останете изненадани от удобството да я имате!

Защо да изберете да закупите фитнес аксесоари от FitnesHrani.com

FitnesHrani.com е специализиран онлайн магазин, който предлага богат асортимент от всякакви фитнес аксесоари и хранителни добавки.

Предлаганите от нас продукти са дело на световноизвестни брандове, които имат дългогодишен опит в производството на хранителни добавки.

Считаме, че сътрудничеството ни с тях е отлично, а резултатът е налице в нашия онлайн магазин – огромен избор от всякакви видове аксесоари, хранителни и спортни добавки.

Като допълнение, ние предлагаме отлични цени, бърза доставка и професионални консултации към нашите клиенти, с което считаме, че предоставяме пълното потребителско преживяване.

Ако имате въпроси свързани с хранителните добавки, тренировъчният процес и каквото и да било друго, не се колебайте да се обърнете към нашите експерти, които ще се постараят да ви помогнат по максимално най-полезния начин.

Уверете се сами в нашите предимства, като поръчате желаните от вас продукти още днес, а ако тяхната обща себестойност надхвърля 40 лева, ние ще ви ги доставим напълно безплатно.

5 Стойки за упражнения и лицеви опори
Изключително добри здрави и удобни Стойки.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Стойки за упражнения и лицеви опори

  • Код на продукта: 200289
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359