NOW Ginkgo Biloba 60 капсулиNOW46861
NOW Ginkgo Biloba 60 капсули
25.00 лв
product header
NOW Ginkgo Biloba 60 капсулиNOW4686

Гинко Билоба за по-добра концентрация


Ginkgo Biloba има възможност да Ви помогне да засилите Вашата памет. Този продукт следва да засили и Вашата концентрация. Освен това неговата формула е в състояние да подобри снабдяването на Вашия мозък с нужния му кислород. Антиоксидантните му свойства са способни да се справят със свободните радикали и тяхната вреда. Така организмът Ви би могъл да бъде предпазен.

Ginkgo Biloba съдържа в себе си билката гинкго билоба. Антиоксидантните свойства на продукта се наблюдават основно при мозъка Ви. Подобно е и при ретината Ви, както и при Вашата сърдечно-съдова система. Така свободните радикали биха могли да бъдат неутрализирани точно в тези важни органи и така вредата им да бъде спряна своевременно.

Ginkgo Biloba е известен със способността си да увеличи Вашата памет. Ако Ви се случва да забравяте често, то тогава този продукт би могъл да Ви бъде от изключително голяма полза. С неговата употреба Вие можете да увеличите драстично Вашата концентрация. Това се дължи на способността на Ginkgo Biloba да повлияе над кръвната Ви циркулация.
 

Ginkgo Biloba помага, като 

  • Увеличи снабдяването на мозъка с кръв;
  • Повиши енергичността и жизнеността Ви;
  • Подобри функциите на Вашето сърце;
  • Регулира циркулацията на Вашата кръв;
  • Подпомогне слуховия Ви апарат и други.


Ginkgo Biloba същевременно следва да коригира и Вашето зрение. Формулата му би могла да действа ефикасно и в случай на алергични реакции. Тази билка е била използвана хилядолетия от китайците в тяхната традиционна медицина. Счита се, че този продукт може да подейства и против астма. Ако имате проблеми с дихателните Ви пътища, то тогава Ginkgo Biloba може да Ви бъде отново от полза.

Начин на употреба: Една доза 2-3 пъти дневно.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Ginkgo Biloba Extract (min 24% Ginkgoflavonglycosides) (Leaves) 60 мг  
Гинко билоба прах 270 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Гинко билоба екстракт 60 mg
Гинко билоба прах 270 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Ginkgo Biloba 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4686
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка