NOW True Focus 90 капсулиNOW1571
NOW True Focus 90 капсули
55.00 лв
product header
NOW True Focus 90 капсулиNOW157

Ежедневния стрес  на който повечето от Вас са подложени, естествено влияе на психическото състояние. Понякога, работата на нервната система се нарушава и отслабва, в резултат на което се появяват лошо настроение трудна концентрация и забравяне. Независимо с какво се занимавате, такива състояния са недопустими. Това важи и за спортистите – за тях концентрацията е от решаващо значение. Може да възстановите работата на нервната система, използвайки продукта True Focus на NOW Foods!

Защо да изберете True Focus?

  • Подобрява умствената дейност
  • Повишава концентрацията и фокуса
  • Оказва положително въздействие върху настроението
  • Вегетарианска формула


True Focus е хранителна добавка, която съчетава  витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и билкови екстракти. Главната задача на продукта е да повиши умствения капацитет, да подобри настроението и да повиши концентрацията и фокуса. True Focus съдържа  аминокиселините тирозин и фениланин, които влияят положително върху настроението  и умствената дейност. За ефикасното им действие е необходимо присъствието на  витамин C  и витамин B-6 като кофактори. True Focus включва тези нутриенти, а също така е обогатен с  екстракт от Ginkgo biloba и DMAE, за повишаване на бодростта, без отрицателни ефекти. Coenzyme Q10 също присъства във формулата на True Focus, в ролята си на мощен антиоксидант и агент подпомагащ превръщането на енергията от храната в АТФ.

DMAE, или Диметиламиноетанол е компонант, който увеличава  фокуса и концентрацията, и подпомага  мозъчната дейност. Това е естествен мозъчен стимулант, който се произвежда във вашия  мозък и е прекусор на ацетилхолина. Ацетилхолина е от решаващо значение за предаването  на мозъчните импулси. Този уникален  медиатор е основния фактор, не само за съхранението, но и за извличането на информацията от паметта. Също така, играе роля за поддържането на добра концентрация. Формулата на True Focus съдържа и екстракт от Гинко билоба. Той е широко използван за стимулиране на паметта и концентрацията. Гинко билоба подобрява кръвообръщението, което е изключително важно за снабдяването на мозъка с кислород.

В състава на True Focus е включен  Tyrosine, който  е предшественик на невротрансмитера “допамин”,  епинефрин и норепинефрин. Всъщност, Тирозин  се преобразува  в  допамин и норепинефрин. Това са мозъчни химикали, чиято роля е да регулират настроението, да подобряват паметта и дейността на нервната система. Също така, True Focus съдържа и Phenylalanine, като ефективно и безопасно средство за повишаване на концентрацията и бодростта.  Фенилаланинът подпомага производството на невротрансмитерите допамин, адреналин, и норепинефрин. За максимална концентрация и фокус и за да поддържате положително настроение, вземете продукта True Focus!

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули, 1 -2 пъти дневно между храненията.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

2013-03-09_at_1.17.31_PM_1024x1024

Код: NOW157

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 45
Съставки
DMAE 60 mg
Витамин В6 12 mg
Витамин С 36 mg
Гинко билоба екстракт 40 mg
Екстракт от гроздово семе 80 mg
Калиев аскорбат 60 mg
Калий 12 mg
Коензим Q10 10 mg
Л-тирозин 800 mg
Л-фенилаланин 300 mg
Таурин 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW True Focus 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW157
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка