Haya Boswellia 250 мг 100 капсулиHaya Boswellia 250 мг 100 капсули1
Haya Boswellia 250 мг 100 капсули
29.00 лв
product header
Haya Boswellia 250 мг 100 капсулиHaya Boswellia 250 мг 100 капсули

Болките и възпаленията в ставите са много срещан проблем, и от тях страда почти всеки трети човек. Независимо дали са провокирани от напредналата възраст, или пък физическо претоварване, тези състояния са неприятни, и правят ежедневието изключително трудно. Хубавото е, че има препарати, които могат да облекчат дискомфорта, а един от тях е продукта Boswellia, на Haya Labs. Тази добавка съдържа екстракт от растението босвелия, което е било използвана от хилядолетия,  като средство за лечение на редица  заболявания, вариращи  от болки в ставите до стомашно разстройство.

Какави са ползите от приема на Boswellia?

  • Поддържане на  нормално функциониращи стави
  • Предпазване на хрущяла и съединителната тъкан
  • Облекчаване на възпалението на ставите
  • Подобряване на храносмилането
  • Лечение на възпалителни състояния на червата


Растението босвелия е станало известно, със своите  противовъзпалителни свойства. Билката е в състояние да инхибира про-възпалителните  ензими – съединения, които са отговорни за възпаленията. Един такъв ензим е 5-lipoxygenase, съединение, което често се свързва с астмата, ревматизма,  и други хронични възпалителни заболявания. Благодарение на тези способности, босвелия  показва обещаващи резултати, при лечението на остеоартрит, улцерозен колит и дори болестта на Крон. Билката  може да облекчи  и  болка, свързани с остеоартрит.

За босвелия още се твърди, че има потенциални противоракови свойства, но това твърдение все още не е категорично доказано. Със сигурност се знае обаче, че поради наличието на гугулстерони в билката, тя може успешно да се използва за редуциране на телесното тегло. Босвелия е мощен и естествен противовъзпалител без никакви негативни странични ефекти. Ето защо, можете да приемате Boswellia  на  Haya Labs без да се притеснявате от отрицателни действия. Продуктът е чудесно средство за поддържане да нормалната мобилност и гъвкавост на тялото!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула до два пъти на ден с храната.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

haya-labs-boswellia-extract-100-tabs-sudurjanie

Дозировка
Доза 1капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Босвелия 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Boswellia 250 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Boswellia 250 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка