NOW Phenylalanine 120 капсулиNOW1321
NOW Phenylalanine 120 капсули
50.00 лв
product header
NOW Phenylalanine 120 капсулиNOW132

Phenylalanine е продукт, чиято роля се свежда до подобряване на Вашето настроение. Но силата му изобщо не спира само и единствено дотук. Phenylalanine също така е много необходим за подсилване на Вашата нервна система. Неговата формула действа ободряващо и така увеличава нивата на цялостната Ви бодрост. С този артикул ще можете да повишите Вашата концентрация.

Phenylalanine съдържа в себе си незаменимата аминокиселина фенилаланин. Проведените изследвания са доказали, че това вещество има възможността да премине през мембранната структура на Вашата централна нервна система. При нормални обстоятелства този процес е невъзможен за каквито и да е химични субстанции, бактериални частици и други вещества посредством кръвния поток.

Но тази аминокиселина е способна да премине през мембраната на нервната Ви тъкан. Така основната съставка на Phenylalanine има възможност да повлияе директно над биохимичните процеси във Вашия мозък, което е от голямо значение за неговата функционалност и здравина. Учените са установили, че в тялото Ви самият фенилаланин може да се трансформира в тирозин.

По този начин Вие получавате възможността да увеличите бодростта Ви, защото така се стимулира синтезата на два много важни невротрансмитера допамин и норепинефрин. Така Phenylalanine влияе на нервната Ви система и процесите, които протичат в нея. Сред другите възможности на продукта са:

 

  • Намаляване на болката
  • Подобряване на паметта Ви
  • Подтискащ ефект над апетита Ви
  • Подкрепа при артрит, депресивни състояния и други болки
  • Важна роля при наднормено тегло, паркинсон, мигрени и шизофрении


Phenylalanine е силен продукт, който е създаден, за да Ви помогне. Съвместно с тирозина основната съставка на този артикул участва в производството на щитовидните Ви хормони. Освен това учените са установили, че тази съвместна функционалност повлиява изключително позитивно над репродуктивната Ви ефективност, посредством стимулиращ над нея ефект.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.

Състав:

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 120  
Фенилаланин 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Код: NOW132

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 120
Съставки
Фенилаланин 500 мг
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Phenylalanine 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW132
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка