NOW Alpha Lipoic Acid 100 мг 120 капсулиNOW30411
NOW Alpha Lipoic Acid 100 мг 120 капсули
56.00 лв
product header
NOW Alpha Lipoic Acid 100 мг 120 капсулиNOW3041

Alpha Lipoic Acid подпомага имунитета


Продължителното и системно физическо натоварване, ежедневният стрес и нездравословната храна, имат  значителни окислителни последици върху вашето тяло. Alpha Lipoic Acid на NOW Foods е хранителна добавка от групата на антиоксидантите, чиято основна съставка е Алфа липоевата  киселина. Тъй като тя е мощен антиоксидант, Вие ще сте предпазени от свободните радикали. Доказано е, че Алфа-липоева киселина осигурява  защита срещу застаряването на мозъка, намаляване на паметта, инсулти, сърдечни заболявания и други.

 

  • Антиоксидантна защита за цялото тяло
  • Засилва съпротивителните сили на организма
  • Предпазва клетките от стареене
  • Намалява нивата на холестерола
  • Укрепва нервната система
  • Повишава ефективността на другите антиоксиданти в тялото
  • Намалява кръвната захар


Тази специфична мастна киселина се намира във вътрешността на всяка клетка във вашето  тяло. Това, което я прави наистина уникално съединение, е нейната способност  да активира  други антиоксиданти като витамините  С и Е, и да поддържа наличието им в организма за по-дълъг период от време. В допълнение към нейната функция като мощен антиоксидант във всички клетки на тялото, Алфа-липоева киселина също така има възможността да намалява  вредното въздействие на високата  кръвна захар, чрез намаляване на гликирането.

руго полезно свойство на тази мастна киселина е, че тя подпомага превръщането на въглехидратите в енергия. Също така, взема участие  в метаболните процеси на протеини,аминокиселини, въглехидрати и мазнини. По този начин, Алфа липоевата киселина стимулира п повишава  нивото на освободената енергия в организма. Освен това, тя участва в процесите на превръщане на глюкозата в гликоген, подпомагайки едновременно с това неговата асимилация  и тази на креатина в мускулните Ви клетки. Така,  мускулите Ви работят на максимален режим.

 

 

Алфа Липоева Киселина е мощен антиоксидант


Според  редица проведени изследвания, въпросната мастна киселина има уникалната  способност да проникне в мозъка, и може да направи чудеса за подмладяване на ума и тялото. Налице са   обещаващи доказателства , че тя  може да помогне за  възстановяването на  краткосрочната памет, да намали загубата на мозъчни клетки, свързана с възрастта, както и да стимулира и повиши  физическата активност. Продукта Alpha Lipoic Acid ще Ви осигури всичко това!

NOW3041

Начин на употреба: Приемайте по 1 или 2 капсули дневно с храната.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

now-alpha-lipoic-acid-100mg-120vcaps

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Алфа-липоева киселина 100 mg
Витамин Е 30 IU
Витамин С 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Alpha Lipoic Acid 100 мг 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3041
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Бърза поръчка