VemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсулиVemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсули1
VemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсули
39.00 лв
product header
VemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсулиVemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсули

Ако   нямате достатъчно енергия и тонус, може би стресът Ви идва в повече. Ако тялото Ви има намалена адаптивна способност, то стресът, вирусите и ежедневните проблеми в крайна сметка ще го преборят. За щастие природата има решение почти за всеки проблем! Представяме Ви Rhodiola Rosea (Родиола) на Vemoherb, един натурален растителен продукт, който ще Ви помогне да се чувствате здрави, както физически, така и психически. Родиола Розеа  съдържа сух екстракт от корени на Rhodiola rosea – растение използвано от хилядолетия, за повишаване на жизнеността и тонуса на организма, в неблагоприятни  условия на живот.

Как ще Ви помогне Родиола Розеа на Vemoherb?

  • Повишава енергията на организма
  • Подобрява здравословното състояние
  • Повишава физическата издържливост
  • Засилва способността на организма да се адаптира към неблагоприятни условия
  • Подобрява умствената дейност
  • Помага при леки депресивни състояния


Родиола  е билка, която е призната за изключително ефективно средство за борба със стреса. Благодарение на нея, Вие ще сте по – спокойни и уравновесени. Родиола също така съдейства за повишаване на енергийните нива в тялото – способност, която може да е от полза на всеки. Тази билка значително повишава  съпротивителните сили на организма Ви, подобрява функционирането на органи и системи. Тъй като е мощен адаптоген, родиолата прави тялото Ви  по – устойчиво на вирусни болести и инфекции, а нервната Ви система по – неподатлива на влиянието на  стреса и напрежението.

Родиола  поддържа емоционалното Ви равновесие по два начина. От една страна, билката засилва   производството на хормоните епинефрин и норепинефрин,провокиращи чувство на щастие, мотивираност  и самоувереност. От друга страна, родиола понижава  нивата на кортизол. По този начин, билката съдейства за по – добрата умствена дейност и способност за концентрация. Rhodiola Rosea на Vemoherb е продукт, повишаващ  физическата издръжливост, намаляващ чувството на умора, и  облекчаващ  депресивни състояния. Тази добавка е добър помощник за спортистите и хората водещи активен начин на живот, тъй като повишава енергията, и спомага за цялостното възстановяване.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули от продукта, дневно.

Състав:

родиола розеа

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Родиола розеа 350 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Rhodiola Rosea 90 капсули
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка