Haya Chlorella 500 мг 100 таблеткиHaya Chlorella 500 мг 100 таблетки1
Haya Chlorella 500 мг 100 таблетки
28.00 лв
product header
Haya Chlorella 500 мг 100 таблеткиHaya Chlorella 500 мг 100 таблетки

Многобройните отрицателни въздействия  от околната среда,  като радиация, замърсяване на въздуха, цигарен  дим, алкохол, физически и психически стрес  и други, водят до повишено  образуване  на свободни радикали в организма. Свободните радикали стават вредни, когато са твърде много в организма, и вашата имунна система просто не може да се справи с тях. В резултат на това, настъпва увреждане на клетките, което пък води до заболявания на органи и системи в цялото тяло. Защитете се от този процес, с добавката Broken Cell Wall Chlorella на Haya Labs.

Как Ви помага Broken Cell Wall Chlorella?

  • Предпазва от увреждане на клетки
  • Ремонтира вече увредени клетки
  • Оказва мощен антиоксидантен ефект
  • Повишава устойчивостта на организма
  • Осигурява допълнителна енергия и сила
  • Забавя процесите на стареене
  • Подобрява цялостното здравословно състояние


Хлорела е продукт, изключително богат на хлорофил. Хлорофилът има способността да регенерира тялото Ви  на молекулярно и клетъчно. Освен това, той има силен детоксикиращ ефект, помага  в борбата с инфекциите, при лекуването на вътрешни или външни повърхностни рани,  и  стимулира здравето на кръвоносната, храносмилателната и имунната системи. Хлорофила увеличава броя на червените кръвни клетки, благодарение на което повишава  използването на кислород от организма Ви.

Освен хлорофил, Хлорела съдържа комбинация от витамини, минерали и  микроелементи със силен антиоксидантен ефект. Всички тези съставки, значително  повишават  естествената устойчивост на организма Ви срещу действието на свободните радикали, а освен това Ви осигуряват  повече жизненост и енергия. Този продукт предпазва вашите клетки от разрушаване, както и от стареене. Също така казва силен  имуностимулиращ ефект, като намалява риска от вирусни и бактериални инфекции. Не на последно място, осигурява нормалните функции на всички системи и органи в тялото Ви.

Начин на употреба: Приемайте от 3 до 6 таблетки на ден.

Състав:

Broken_Cell_Wal_Chlorella_500mg_100tabs_facts

Дозировка
Доза 6 таблетки
Дози в опаковка 16
Съставки
Витамин А 2000 IU
Витамин К 40 mcg
Витамин С 4 mg
Желязо 1.5 mg
Калий 25 mg
Натрий 3 mg
Рибофлавин 0.14 mg
Смесени каротеноиди 8 mg
Хлорофил 80 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Chlorella 500 мг 100 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Chlorella 500 мг 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка